Showbiz

#showbiz #vedete intern #smiley #vedete afaceri #vedete concurente #andreea balan #bianca dragusanu

Parteneri pe scena, concurenti in afaceri. Iata cine isi imparte profitul

Prietenia in fata camerelor de filmat nu are nimic de-a face cu businessul. O stiu pe propria piele vedetele din showbiz care au ajuns sa isi fure una alteia ideile de afaceri. Asa ca de la prietenie la ura a fost un singur pas.

Velea i-a copt-o lui Smiley

Sursa foto: eva.ro

Dupa ce trupa Simplu s-a destramat, Smiley si-a deschis casa de Productie HaHaHa Production. O afacere profitabila de pe urma careia s-au lansat mai multe proiecte muzicale, de la Alex Velea si Ruby, la Sore si Spike. Insa succesul se pare ca a starnit invidie chiar in randul celor mai buni prieteni, astfel ca de curand Alex Velea si-a lansat un proiect concurent. Si din prieteni la catarama, cei doi sunt pe cale sa ajunga rivali de moarte. Si asta pentru ca Velea si-a deschis propria casa de productie si i-a cooptat deja pe multi dintre cei cu care colabora chiar amicul sau Smiley. Ruby si Speak sunt doar doua dintre numele lansate de Smiley si care acum fac parte din echipa Golden Boy, a lui Velea.

CITESTE SI:

Andreea Balan, declaratii in lacrimi: Mama lui Keo stia de relatia cu Misty!

CRBL s-a inspirat de la Andreea Balan

Sursa foto: liveartist.ro

In urma cu cativa ani buni, Andreea Balan isi deschidea propria scoala de dans. Afacerea s-a dovedit a fi extrem de profitabila, mai ales ca artista se implica trup si suflet in bunul sau mers. Si-a angajat cativa coregrafi profesionisti care sa predea cursurile si chiar ea este cea care participa deseori la ore.

Succesul sau l-a inspirat si pe CRBL. In urma cu 3 ani, el si-a deschis impreuna cu sotia sa, coregrafa de meserie, o scoala de dans, care a cam inceput sa ii fure Andreei din clienti. CRBL promoveaza tinerii talentati si sa le ofera posibilitatea ca la sfarsitul cursurilor sa primeasca un atestat de instructor de dans.

Bianca Dragusanu, pe urmele lui Botezatu?

Sursa foto: realitatea.net

Relatia pe care a avut-o cu Catalin Botezatu pare s-o fi inspirat pe Bianca Dragusanu. Roscata si-a infiintat propria fabrica de imbracaminte si s-a transformat intr-un designer vestimentar. Despre succes nu se poate vorbi deocamdata, iar daca are sanse sa se ridice la nivelul fostului sau partener de viata e cel putin discutabil. Cert este ca la sfarsitul anului trecut, Bianca si-a lansat prima colectie de haine create exclusiv de ea.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului