Showbiz

#showbiz #vocea romaniei #Stefan Stan #Julie Mayaya #vedete intern # mihai chitu

Pe ce au cheltuit "vocile Romaniei" banii din concurs

Au fost sprijiniti de milioane de romani pentru a castiga concursul care le-a adus in cont cate 100.000 de euro, dar dupa incheierea competitiei nimeni n-a mai aflat mare lucru despre ei. Iata cum si-au cheltuit banii castigatorii concursului "Vocea Romaniei".

Stefan Stan

Sursa foto: tvmania.ro

Stefan Stan a luat trofeul primei editii a concursului de talente si este probabil si figura cea mai cunoscuta de public. De curand, el si-a investit aproape toti banii castigati in scoala de muzica pentru copii pe care a deschis-o.

"Vreau sa le ofer copiilor sansa de a-si fructifica talentul. Majoritatea banilor i-am investit in instrumente. Pe langa cursurile de canto, copiii pot invata sa cante la chitara, tobe, vioara si multe alte instrumente", a dezvaluit Stefan pentru spynews.ro.

Si daca in plan profesional ii merge extrem de bine, artistul avand numeroase concerte in toata tara, si pe plan personal se poate declara implinit. Celebrul Don Juan, care a cucerit femei pe banda rulanta de cand a devenit o vedeta, s-a facut barbat de casa. Cantaretul a reusit sa o uite intr-un final pe Andreea Mantea, cea cu care a avut o relatie tumultoasa vreme de cateva luni, pentru ca o alta bruneta focoasa pare sa-i fi pus capac.

CITESTE SI:

Divort la Casa Alba? Obama, surprins in tandreturi cu...

Drama lui Szobi Cseh: din cel mai mare cascador a ajuns o epava!

Julie Mayaya

Sursa foto: profilm.ro

Julie Mayaya, castigatoarea celui de-al doilea sezon "Vocea Romaniei", a cheltuit toti banii castigati in urma concursului pe un apartament in Capitala si pe un jeep.

"Cand ai bani in mana si incepi sa-i dai in stanga si in dreapta, iti dai seama ca nu sunt asa de multi pe cat te asteptai. S-au dus banii, s-au dus. Mi-am luat un apartament. Asta a fost cea mai scumpa investitie", a declarat mulatra pentru cancan.ro.

Exotica artista isi construieste si ea, cu pasi inceti, un nume in industria muzicala. Este sustinuta de fostul ei antrenor, Horia Brenciu, care o invita sa cante alaturi de el in toate concertele. In plus, Julie sustine show-uri live cluburile din Bucuresti si din tara. Are un iubit, mulatru si el, pe care l-a cunoscut in Bucuresti si cu care spune ca are o relatie extrem de frumoasa.

Mihai Chitu

Sursa foto: unica.ro

Chiar daca si-a incasat de curand banii, la patru luni de la castigarea concursului, Mihai Chitu, cel din urma star al competitiei, spune ca ii va investi aproape pe toti in muzica! "Totul costa, un microfon, un clip, o tinuta, o piesa, instrumentistii", a declarat cantaretul pentru wowbiz.ro. Mihai este casatorit si are o fetita de 5 ani.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare