Showbiz

#showbiz #8 martie #cabral #radu valcan #Dorian Popa #rafatat 8 Martie

Pe cine rasfata barbatii din showbiz de 8 Martie

8 Martie, Ziua Femeii - asa cum este numita in traditia populara, se apropie cu pasi repezi. Desi au aproape tot ceea ce vor, si vedetele isi doresc sa fie rasfatate cu aceasta ocazie. Iata ce le-au pregatit cativa barbati celebri din showbiz femeilor din viata lor.

1. Radu Valcan

Radu Valcan a marturisit ca o rasfata pe Adela Popescu nu doar de 8 Martie, ci intreaga luna.

"De obicei, eu si Adela petrecem un inceput de martie linistit in compania prietenilor sau in doi. In functie de starea de spirit pe care o avem in zilele respective, fie stam acasa si gatim ceva bun, bem un pahar de vin, fie iesim sa mancam in oras sau facem o escapada la munte de doua zile sa ne relaxam", a marturisit Radu Valcan.



2. Cabral

Carismaticul Cabral are un cadou special pentru toate femeile din viata sa: florile. El spune ca niciodata nu poti da gres cu aceste minunate plante. In plus, Cabral s-a declarat foarte bucuros de aceasta zi, dintr-un motiv special.

"Ce inseamna aceste zile? Inseamna bucuria de a pupa orice femeie cu care te intalnesti, fara ca sotia sa poata comenta ceva! Cumperi flori, cat mai multe flori si incepi sa imparti si sa pupi! Si da-i si lupta! Eu sunt cu flower-power. Pentru ca niciodata nu poti gresi cu o floare… nici macar cu o papadie nu poti da gres. Florile sunt varianta femeilor la calcaiul lui Ahile. Singura varianta in care poti da gres cu fetele, atunci cand vine vorba de flori, este sa dai cadou... flori de mucegai!", a declarat Cabral.




3. Dorian Popa

Desi este unul cei mai ravniti burlaci ai showbizului romanesc, se pare ca Dorian Popa va rasfata o singura femeie de 8 Martie.

"Ca in fiecare an, de 1 si 8 martie, femeile merita tot rasfatul din lume, asa ca pentru a face parte din segmentul de barbati atenti la ceea ce isi doresc reprezentantele sexului frumos, le daruiesc acestora flori, martisoare si zambete calde. Evident ca cea mai rasfatata dintre femei, in ceea ce ma priveste, este mama mea, careia ii datorez toata viata aceasta extraordinara”, a marturisit Dorian Popa.


Citeste si:

Surpriza de proportii! Adrian Mutu, la ziua Biancai Dragusanu?

Vedete innebunite de moda "selfie"

Sursa foto: acasatv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului