Showbiz

#divort Maria Marinescu # trafic de droguri #frank colin #maria marinescu #pensie alimentara

Penibil! Ce pensie alimentara mica va primi fiul Mariei Marinescu dupa divort!

Te-ai astepta ca pensia alimentara pe care o primeste fiul unui mega om de afaceri precum este Frank Colin sa se ridice la cateva mii de lei. Ei bine, nu! Doar 250 de lei va primi lunar baietelul Mariei Marinescu si al lui Frank, in urma divortului pronuntat zilele trecute.

Dupa sase ani, mariajul dintre actrita Maria Marinescu si omul de afaceri Frank Colin a ajuns la final. Colin se afla de doi ani intr-o inchisoare din Franta, suspectat ca ar fi facut parte dintr-o retea de traficanti de droguri. In tot acest timp, cei doi soti au anuntat ba ca divorteaza, ba ca isi mai acorda o sansa. Cert este ca, intr-un final, s-au separat si legal, singurul lucru pe care il mai au in comun fiind Levin, baietelul in varsta de 5 ani. Judecatorii au decis ca tatal va trebui sa ii plateasca lunar pensie alimentara mai putin de 250 de lei.

Potrivit site-ului stirileprotv.ro, tot prin sentinta de divort, Maria Marinescu a fost obligata sa isi duca baietelul la inchisoare, la Marseille, in vizita la tatal sau. La fiecare doua luni, cate trei ore. Numai asa, spune judecatorul, va putea fi pastrata legatura dintre tata si fiu.

Frank Colin, fost luptator in Legiunea Straina, a fost arestat la Paris sub acuzatia ca ar fi capul unei retele de trafic de droguri, dupa ce un avion Falcon cu 700 de kilograme de cocaina a fost oprit pe aeroportul din Punta Cana (Republica Dominicana). Omul de afaceri a negat orice participare la aceasta actiune, insa justitia franceza a decis ca el sa stea dupa gratii pe timpul procesului.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului