Showbiz

#prezentatoare wowbiz #wowbiz #adelina pestritu #andreea mantea #kanal d

Pentru ce salariu colosal s-a intors Andreea Mantea la Kanal D

Andreea Mantea revine la Kanal D in rolul de prezentatoare Wowbiz, astfel echipa de amfitrioni fiind din nou cea de la debutul emisiunii. Totusi, tanara mamica se pare ca nu a revenit oricum la vechiul job, ci dupa ce si-a negociat un salariu mai mult decat convenabil.

Andreea Mantea a avut un an plin de evenimente. Dupa numeroase impacari si despartiri de tatal bebelusului ei si un scurt concediu de maternitate, vedeta revine pe sticla la Wowbiz, emisiunea care de altfel a consacrat-o. 

Se pare ca, potrivit surselor publicatiei Cancan, Andreea a negociat dur conditiile revenirii sale pe sticla, asa ca va primi nici mai mult nici ma putin de un salariu de 8.000 de euro pentru a prezenta Wowbiz impreuna cu Madalin Ionescu. Negocierea ar fi avut loc la sfarsitul anului trecut, dupa ce Adelina Pestritiu si-ar fi anuntat intentia de a parasi proiectul. Aceasta din urma ar fi declarat apropiatilor ca isi doreste un alt stil de viata, care sa nu implice munca pana la ore tarzii din noapte, deoarece vrea sa-si intemeieze o familie alaturi de iubitul sau. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului