Showbiz

#evaziune fiscala #divort #pepe #oana zavoranu

Pepe, acuzat de evaziune fiscala?

Scandalul cauzat de despartirea de Oana Zavoranu l-ar putea costa scump pe Pepe. Cantaretul ar putea fi acuzat de evaziune fiscala pentru ca a cumparat bunuri de uz personal prin firma pe care o detine.

Declaratiile Oanei Zavoranu ar putea duce la o condamnare pentru Pepe. Bruneta a explicat in repetate randuri ca multe din lucrurile disparute au fost cumparate din banii ei, insa prin firma sotului.

Cantaretul a depus o plangere plangere penala impotriva Oanei Zavoranu pentru furt, insa multe dintre obiectele disparute din casa celor doi ar fi fost achizitionate prin firma lui Pepe.

Dosarul a fost inaintat de politisti Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3. Magistratii l-ar putea pune pe cantaret sub acuzare pentru evaziune fiscala.

Achizitionarea de bunuri de uz personal, prin firma, reprezinta evaziune fiscala, iar Pepe risca chiar pedeapsa cu inchisoarea daca va fi gasit vinovat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului