Showbiz

#showbiz #adrian iovan #marioara murarescu #presimtiri #presimtiri deces #presimtiri vedete #Philip Seymour

Philip Seymour a stiut ca va muri! Vedete care si-au presimtit moartea

Presentimentele vedetelor legate de propria moarte ar trebui luate mai in serios ca niciodata. Intuitia s-a dovedit chiar mai buna decat oracolul din Deplhi in cazul multor vedete regretate, care si-au anticipat sfarsitul, dar ale caror marturisiri au fost luate in deradere sau, pur si simplu, ignorate. Iata trei vedete care si-au presimtit nu doar moartea, ci si modul in care viata lor avea sa ia sfarsit!

Philip Seymour Hoffman

Moartea lui Philip Seymour Hoffman, survenita pe 2 februarie 2014, din cauza unei supradoze de heroina, a fost anuntata cu mult inainte ca evenimentul tragic sa aiba loc, chiar de actorul insusi.

Potrivit ultimelor informatii aparute in presa de astazi, regretatul actor le-ar fi povestit prietenilor inca din decembrie 2013 ca s-a apucat de droguri si ca se teme ca acestea ii vor aduce sfarsitul. Se pare ca vedeta a dat mai multe avertismente apropiatilor cu privire la iminenta lui moarte, declarand in nenumarate randuri ca "daca nu ma opresc, voi muri".

Din pacate, adictia de droguri a fost mai presus de vointa lui, iar ajutorul fie a intarziat sa apara, fie nu a avut niciun impact asupra actorului, care si-a gasit sfarsitul in baia apartamentului sau din New York, intoxicat de heroina.

Marioara Murarescu

Marioara Murarescu, realizatoarea si prezentatoarea de peste 30 de ani a emisiunii Tezaur Folcloric, de la TVR, a murit in dimineata zilei de 31 ianuarie 2014, la varsta de 66 de ani, dupa o indelunga suferinta si lupta cu cancerul la san. Decesul acesteia a survenit la noua ani distanta dupa ce realizatoarea tv si-a presimtit, prima oara, boala si moartea.

In 2005, dupa ce solista de muzica populara si prietena realizatoarei tv, Maria Tanasa, a fost diagnosticata cu cancer la san, vedeta i-ar fi facut acesteia o declaratie socanta - "Lasa ca iti revii, imediat te urmez eu".

La trei ani de la aceasta marturisire cutremuratoare, predictiile realizatoarei tv s-au adevererit, fiind diagnosticata cu cancer mamar, boala care i-a curmat, necrutator, viata, la inceputul acestui an.

Citeste si: Cine a fost barbatul misterios din viata Marioarei Murarescu. Iata adevarul

Adrian Iovan

Se pare ca si pilotul Adrian Iovan, decedat pe 20 ianuarie in tragicul accident aviatic din Muntii Apuseni, si-ar fi presimtit sfarsitul. Dupa moartea acestuia, au aparut numeroase declaratii ale apropiatilor, care au rememorat cateva dintre marturisirile pilotului si care i-au dus cu gandul la sumbra ipoteza ca acesta ar fi stiut ca va muri curand.

Cu o luna inainte de tragicul accident, dupa moartea tatalui sau, Adrian Iovan si-a pregatit propriul mormant, in Cimitirul Bellu. Acesta si-a asezat o pala de elice pe locul de veci, simbol al mormintelor de aviatori, si a montat o fotografie cu el.

In plus, un prieten apropiat al lui Adrian Ioavan a declarat ca exista si alte semne care indica faptul ca pilotul ar fi simtit ca sfarsitul ii este aproare. Se pare ca Iovan purtase o discutie cu propria lui fiica vizavi de detaliile inmormantarii lui, parastasului si ale persoanelor care doarea sa-i fie alaturi pe ultimul drum.

Citeste si: Mostenitorii lui Adrian Iovan ar putea ramane fara casa din Otopeni. Banca o poate scoate la licitatie oricand


Sursa foto: Autonews.ru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului