Showbiz

#politicieni #showbiz #valentina pelinel #gabriela vranceanu firea #andreea berecleanu #relatii politicieni

Politica uneste si dezbina. 5 cupluri de vedete a caror viata a fost influentata decisiv de politica

Vedetele nu mai sunt tentate doar de politica, ci si de politicieni. Insa viata alaturi de un personaj cu functie importanta intr-un partid nu este tocmai roz. Asta aveau sa constate cateva celebritati ajunse neveste de politicieni. Iata cine a avut de suferit de pe urma politicii:

Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu

Sursa foto: libertatea.ro

Prezentatoarea TV Andreea Berecleanu a explicat intr-un interviu citat de libertatea.ro ca motivul despartirii de fostul purtator de cuvant al Guvernului, Andrei Zaharescu, este tocmai postul pe care jurnalistul il acceptase in Executiv. "Atunci cand calmul cafelei de dimineata s-a risipit, am pus o mie de intrebari, dar nu am primit multe raspunsuri. Cand Andrei a acceptat functia in Guvern, lumea lui si toate valorile comune s-au intors cu susul in jos. I-am atras atentia cu ingrijorare, dar nu s-a mai putut intoarce din drum", a spus Andreea.

Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu au divortat anul trecut, dupa o casnicie de 15 ani. Cei doi jurnalisti au impreuna doi copii.

CITESTE SI:

Inventar de vedete. Cine mai apare pe sticla si cine a intrat intr-un con de umbra


6 celebritati pe care le gasesti pe site-urile de dating


Valentina Pelinel si Cristian Boureanu

Sursa foto: cugetliber.ro

Valentina, un fotomodel de succes, a fost atrasa in mrejele tanarului politician si om de afaceri Cristian Boureanu. Au trait o relatie frumoasa vreme de 7 ani, insa contractele ei tot mai dese in afara tarii si obligatiile lui de partid i-au instrainat tot mai mult. Gurile rele spun ca la mijloc ar mai fi fost si niste escapade ale blondinei de care Cristian a aflat.

Gabriela Vranceanu-Firea si Florin Pandele

Sursa foto: libertatea.ro

Politica pare sa-i fi unit pentru totdeauna pe Gabi Firea si pe Florin Pandele. Ea, sefa PSD Ilfov, el - primarul PSD al orasului Voluntari. Cei doi ai un baietel, iar recent cuplul a marturisit ca isi doreste sa mai aiba un copil.

Marian Vanghelie si Oana Mizil

Sursa foto: expresspress.ro

Celebrul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, si-a cunoscut iubirea vietii tot pe scena politica. De mai bine de 4 ani, el formeaza un cuplu bine inchegat cu Oana Mizil. El, presedinte de organizatie PSD si edil cu state vechi, ea - deputat PSD si nepoata de fost demnitar, asadar au toate motivele sa fi gasit afinitati comune.

Francois Hollande si Valerie Trierweiler

Sursa foto: public.fr

Presedintele Frantei Francois Hollande si Valerie Trierweiler s-au despartit la inceputul acestui an, iar cei mai multi au pus separarea cuplului pe seama relatiei pe care seful statului a avut-o cu actrita Julie Gayet. Insa fosta partenera a lui Hollande a marturisit intr-un interviu ca s-a ajuns in acest punct doar pentru ca acesta este presedinte.

Sursa foto: arq.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare