Showbiz

#vedete #celebritati #showbiz #porecle vedete #porecle

Porecle de vedete. Cum sunt alintate celebritatile

Cine n-a avut in scoala o porecla? Sau cine nu-i alinta pe cei dragi cu fel si fel de pseudonime care mai de care mai hazlii? Trebuie sa stii ca si vedetele au porecle sau au avut in vremea adolescentei. Iata cele mai hazlii dintre ele:

Simona Gherghe: Sisi

Intr-una dintre emisiunile pe care le prezinta la Antena 1, Dan Capatos a marturisit ceva ce Simona Gherghe nu ar fi vrut sa se afle vreodata: porecla ei. Prezentatorul de la "Un show pacatos" a spus ca blondei sale colege i se spune "Sisi", cel mai probabil un alint de la numele ei, Simona.

Andreea Tonciu: "Rechinul"

Nasul proeminent, de care se pare insa ca este atat de mandra, i-a adus Andreei Tonciu porecla "Rechinul". Cu toate astea, Andreea spune ca, de fapt, supranumele ii vine din cu totul si cu totul alta directie: "Am facut inot de performanta mai bine de sase ani. Ma simt ca pestele in apa cand intru in bazin, de acolo si porecla".

Citeste si:

Kate Middleton, insarcinata cu gemeni! Casa Regala confirma

S-a destramat echipa MasterChef! Iata cine pleaca!

 

Gabriela Cristea: "Olive"

Prezentatoarea Kanal D spune ca in adolescenta era foarte slaba: "In liceu imi spuneau Olive, pentru ca eu am facut balet si la un moment dat aveam o scena de dans si trebuia sa alerg pe toata scena si eram foarte foarte inalta. Balerinele nu sunt foarte inalte. Si alergam exact ca Olive din desenul animat cu Popeye."

Dan Negru: Ciorila

Dan Negru a povestit ca in liceu era foarte bun la baschet si reusea sa inscrie mereu de sus. Asta nu i-a adus numai faima, ci si porecla de "Ciorila", intrucat colegii aveau imprezia ca "zboara ca o cioara".

Connect-R: "Scandurica"

Intr-una dintre editiile show-ului "Romania danseaza", Connect-R a povestit cum era alintat cand era mic: "Mama imi spunea «Scandurica, lemn uscat», pentru ca eram foarte slab".

Anna Lesko: Anka-partizanca

In copilarie, cand inca locuia in Republica Moldova, Anna Lesko se alesese cu o porecla mai putin obisnuita: "Mi se spunea Anka-partizanca pentru ca aveam initiativa si aflam imediat orice informatie". In Romania, insa, colegii de breasla ii spun Gargarita, intrucat acesta este apelativul cu care si ea li se adreseaza.

Sorana: "Goe"

Sorana, foata membra a trupei ASIA, a primita inca din copilarie porecla de "Goe". Si asta intrucat atunci cand era mica, a calatorit cu trenul, impreuna cu mama ei, pana la Calarasi, iar pe drum a tras semnalul de alarma, oprind trenul in camp.

Leonardo DiCaprio: "Leonardo Retardo"

Porecle au si vedetele de peste Ocean. Leonardo DiCaprio, pentru ca nu a fost un elev prea stralucit la scoala, s-a ales cu o porecla mai... rautacioasa. El a fost numit "Leonardo Retardo". Usor de inteles in acest context de ce!

Keanu Reeves: "Zidul"

Privirea rece si opaca i-a adus lui Keanu Reeves, in perioada in care era elev, supranumele de "Zidul". Se pare ca nici lui nu ii placea prea mult cartea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare