Showbiz

#bill clinton #showbiz #Monica Lewinsky #amanta Monica Lewinsky #vedete extern

Povestea celei mai faimoase amante. Iata marturiile picante ale Monicai Lewinsky

Monica Lewinsky, femeia care a devenit celebra in urma cu 16 ani dupa ce s-a aflat ca a avut o relatie amoroasa cu presedintele american din acel moment, Bill Clinton, a vorbit despre acest subiect. Fosta stagiara de la Casa Alba recunoaste ca aventura a fost una "consimtita de ambele parti".

"Regret profund"

Monica Lewinsky a acordat un interviu revistei americane "Vanity Fair", in care a povestit cele intamplate. "Regret profund ce s-a intamplat intre mine si Bill Clinton. Permiteti-mi sa o spun din nou: eu regret ceea ce s-a intamplat", a declarat fosta stagiara de la Casa Alba, acum in varsta de 40 de ani.

Chiar daca sustine ca aventura cu fostul presedinte american a fost una consimtita de ambele parti, ea marturiseste ca umilirea publica pe care a suferit-o in urma scandalului i-a schimbat viata pentru totdeauna. "Bineinteles, seful meu (Bill Clinton - n.r.) a profitat de mine, insa intodeauna o sa afirm ca relatia dintre noi a fost una consensuala. Anumite abuzuri si umilinte au venit ulterior, atunci cand am devenit un tap ispasitor pentru cele intamplate, cu scopul ca Bill Clinton sa-si pastreze pozitia de lider", a mai afirmat Monica Lewinsky in interviul acordat publicatiei.

CITESTE SI: 4 vedete tradate de prieteni

Inspira-te din stilul Andreei Esca!


Aventura i-a pus piedici

Fosta stagiara de la Casa Alba sustine ca s-a hotarat sa vorbeasca despre cele intamplate in biroul oval, pentru a avea "un sfarsit diferit la povestea mea", dupa cum ea insasi spune. "Vreau sa ofer un sens trecutului meu. Daca acest lucru ma va costa, o sa aflu in curand. Poate spunandu-mi povestea voi fi capabila sa ii ajut pe altii in cele mai grele momente de umilire", mai spune fosta stagiara.

Monica Lewinsky povesteste, de asemenea, ca scandalul in care a fost implicata i-a adus o serie de oferte de ordinul milioanelor de dolari, insa le-a refuzat pentru ca nu considera ca este corect sa le accepte. Lewinsky mai spune ca a fost la mai multe interviuri pentru locuri de munca in comunicare si branding, insa trecutul sau i-a pus mereu piedici.

Cum a izbucnit scandalul

Sursa foto: philly.com

In anul 1998, presedintele american Bill Clinton a fost acuzat de Congresul american ca a avut o relatie intima cu stagiara Monica Lewinsky, cea care a lucrat la Casa Alba intre 1995 si 1996. Un an mai tarziu, Senatul american a decis achitarea lui Bill Clinton. Acesta a sustinut ca a avut o "relatie necorespunzatoare" cu Monica Lewinsky.

Sursa foto: showbiz411.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare