Showbiz

#castigatoare Romanii au talent 2016 # Romanii au talent 2016 #Laura Bretan #America's Got Talent

Povestea impresionanta a Laurei Bretan, castigatoarea Romanii au talent 2016, care i-a cucerit si pe americani

Laura Bretan este marea castigatoare a show-ului Romanii au talent 2016 si a premiului de 120.000 de euro! Adolescenta in varsta de 13 ani a reusit sa cucereasca atat juriul, cat si publicul din Romania, dar si din Statele Unite, unde a participat la America's Got Talent.
 
Trofeul "Romanii au talent" a luat-o prin surprindere pe Laura Bretan.
 
"Un vis, este un vis! Sunt fara cuvinte, va multumesc! Raman aceeasi persoana! Emotiile sunt foarte mari. As vrea sa inspir pe toata lumea care ma aude, ca sa asculte si muzica clasica si muzica de opera!", a declarat Laura Bretan imediat dupa terminarea celei de-a sasea editii a show-ului de talente.
 

 
Desi are o voce deosebita, adolescenta de 13 ani ia lectii de canto de numai un an, o data pe saptamana. "Am fost la fel de emotionata, atat la Romanii au talent, cat si la America s got talent. Pentru ca amandoua au fost o experienta frumoasa. Am cantat pentru prima data la varsta de 7 ani. Ma uitam la Frumoasa adormita si mi-a placut atat de mult rolul printesei incat mi-am dorit sa cant ca ea. Am incercat, dar lui mami nu prea i-a placut, in urma cu doi ani, pentru un concert de Craciun, am interpretat Holy Night si melodia era foarte sus pentru mine. Am incercat sa interpretez altfel, ca sa-mi fie mai usor si a aparut aceasta voce", a povestit Laura Bretan pentru evz.ro.

 
Laura Bretan este de origine romana, insa s-a nascut in Statele Unite si locuieste in Chicago. Laura mai are doi frati, iar mama ei este casnica. Tatal sau, care lucreaza in constructii, intretine intreaga familie.
 
Viata adolescentei s-a schimbat deja dupa aparitiile in concursuri. "Toti colegii veneau la mine si faceau poze si imi cereau autografe. A fost un moment foarte frumos", a povestit ea. Apoi a marturisit ca se vede in viitor pe marile scene ale lumii si ca va mai veni in Romania, chiar daca l-a pierdut pe bunicului sau. "In Romania mai am doi bunici, din partea tatalui meu, care locuiesc in Vama si as vrea sa-i vad. Nu voi putea sa-i intalnesc chiar acum, deoarece voi pleca in aceasta dimineata. Urmeaza sa ma pregatesc pentru etapa urmatoare de la America s got talent. A fost foarte interesant ca Simon a spus ca niciodata in show nu a mai auzit o voce ca a mea. M-am speriat un pic, nu ma asteptam la asta", a adaugat adolescenta.
 
Dupa aparitia la America s Got Talent mai multe case de discuri s-au aratat interesate de vocea exceptionala a adolescentei de 13 ani. "Ne asteapta in acasa mai multe propuneri, dar nu am stabilit inca nimic. Am fost ocupati sa ne pregatim pentru finala de la Romanii au talent. Sunt case mari de discuri, atat din Statele Unite, cat si din Germania si Austria", a povestit mama Laurei Bretan. Milioane de fani o urmaresc deja pe youtube.
 

Clasamentul finalei Romanii au talent este urmatorul: 1 - Laura Bretan; 2 - Fratii Adrian; 3 - Nadia Burdusi; 4 - Mara Pruna; 5 - Manuel Chivari; 6 - Anisia Gafton; 7 - Rust in dust; 8 - Andrei Surdu; 9 - Florin si Constantin; 10 - Lifestyle; 11 - Resciebelle Santiago; 12 - Florin Bontea; 13 - Cezara Blioju; 14 - Cristian Zlatan; 15 - Bruce si Istvan; 16 - Free Balance.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare