Showbiz

#sharon stone #showbiz #Julia Louis-Dreyfus #pctoriale sexy vedete

Sexy si curajoase. Top 5 vedete care te uimesc cu trupul lor

Au un trup perfect, e drept, sculptat de cele mai multe ori cu ajutorul bisturiului, dar si cu ore intregi de gimnastica in sala de fitness. Este si motivul pentru care celebritati din lumea larga nu evita sa isi afiseze trupul chiar daca au trecut cu brio de 50 de ani.

Sharon Stone

Sursa foto: huffingtonpost.com

Sharon Stone a pozat recent imbracata extrem de sumar pentru revista GQ Italia. Actrita are 56 de ani, insa toata lumea a fost de acord ca arata mai sexy ca niciodata. Nu a fost neaparat o surpriza, mai ales ca Sharon si-a mai facut aparitia in public imbracata cu o camasa din voal transparenta si cu o pereche de pantaloni din piele bine mulati pe formele ei perfecte. "Nu vreau sa fiu o frumusete fara varsta. Vreau sa fiu o femeie care arata bine la varsta pe care o are", a declarat Sharon Stone.

CITESTE SI:

Liviu Varciu, lovitura dubla, din partea fostei sotii si a actualei iubite

Stefan Banica are planuri mari cu Lavinia Parva


Madonna


Sursa foto: gandul.info

Anul acesta si Mandonna a pozat sexy pentru coperta revistei Vanity Fair. Diva, in varsta de 56 de ani, a realizat un pictorial senzational imbracata intr-un costum minuscul de dansatoare si cu cizme pana la genunchi, potrivit telegraph.co.uk. Este cel de-al 10-lea pictorial pe care artista il realizeaza pentru celebra publicatie. Formele perfecte pe care le afiseaza i-au determinat pe multi sa speculeze faptul ca fotografiile Madonnei ar fi fost modificate pe computer.

Julia Louis-Dreyfus


Sursa foto: rollingstone.com


"In apararea mea – eram sub influenta alcoolului!". Astfel a justificat Julia Louis-Dreyfus, vedeta din Seinfed, aparitia sa nud pe coperta revistei "Rolling Stone". Actrita, care arata incredibil la cei 53 de ani ai sai, era acoperita doar de un tatuaj care reprezinta un fragment din Constitutia Statelor Unite.

Tania Budi

Sursa foto: libertatea.ro

Si noi ne potem lauda cu frumuseti mioritice pe care trecerea anilor pare ca nu le-a afectat. In urma cu 5 ani, Tania Budi, acum in varsta de 46 de ani, a realizat un pictorial incendiar pentru revista Playboy, imagini care nu au mai ajuns insa sa vada lumina tiparului intrucat blondina nu a reusit duca la bun sfarsit sedinta foto din cauza unui eveniment nefericit. Chiar in acele zile l-a pierdut pe tatal sau si a renuntat sa mai continue shootingul.

Mihaela Radulescu

Si fosta prezentatoare TV pozeaza extrem de sexy in pictoriale, chiar daca are deja 45 de ani. Vedeta de televiziune arata foarte bine si face eforturi considerabile pentru a se intretine in forma. Nu de putine ori, Mihaela a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu ea in timp ce facea sport sau cu mancarea sanatoasa pe care o gateste in familie. 

Foto: ziaruloval.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare