Showbiz

#premiu #romanii au talent #castigatori Romanii au talent #brio sonores #showbiz

Brio Sonores ar putea pierde premiul de la "Romanii au talent". Afla motivul!

Brio Sonores, castigatorii ultimului sezon al concursului "Romanii au talent", au pornit in competitie intr-o formatie de noua cantareti si au ajuns in finala doar opt! Fondatorul grupului, cel care, de altfel, a ramas pe dinafara, le-ar putea cere daune consistente.

"Eu sunt producatorul acestui produs"

120.000 de euro au castigat cei opt tenori basarabeni care formeaza grupul vocal Brio Sonores, dupa ce au impresionat publicul si au reusit sa obtina cele mai multe voturi din partea telespectatorilor. Niciun ban nu va ajunge insa la Ion Bratescu, cel care a fondat grupul si care a participat alaturi de "baietii cu vocea de aur" in calificarile din preselectii, in vara anului trecut. Asta daca Bratescu nu contesta premiul si nu cere despagubiri!

Ion Bratescu este prim-maestru de cor la Teatrul National de Opera si Balet din Chisinau. "Art Group Brio Sonores este proiectul meu. Eu sunt fondatorul, conducatorul si producatorul acestui produs", a spus Bratescu pentru adevarul.ro.

Acesta a confirmat ca exista probleme dar nu a dorit sa dea detalii, precizand ca va vorbi despre aceste lucruri intr-un moment potrivit. "Este o istorie lunga, urata si dureroasa. Nu vreau sa dau detalii, ca sa nu-i pun intr-o lumina proasta pe unii membri Brio Sonores", a mai spus Ion Bratescu.

Citeste si:

Ce nu stiai despre Brio Sonores

De la muzica bisericeasca la pop-opera

Deocamdata, nu se stie din ce motiv s-au certat baietii cu dirijorul si liderul formatiei. Cu toate acestea, tenorii spera ca premiul de la "Romanii au talent" sa ii propulseze pe marile scene ale lumii. "Nu ne-am gandit ca o sa castigam marele premiu, dar speram la asta. Am crescut mult profesional si individual. Am avut multe de invatat de la acest show. «Romanii au talent» e ca o catapulta pentru viitor, reprezinta poarta succesului si a viitorului nostru", au declarat tenorii, pentru stirile Pro TV.

Grupul artistic Brio Sonores a fost infiintat in 2009, in cadrul Seminarului Teologic "Sfintii Trei Ierarhi", de pe langa Manastirea Zabriceni, din nordul Republicii Moldova. Daca initial au cantat numai muzica bisericeasca, de anul trecut grupul a abordat genul pop-opera, cel care, de altfel, le-a si adus marele premiu din concurs.

Citeste si:

Top 5 vedete certate cu apa si sapunul

A primit cadou o insula! Ce vedeta este atat de norocoasa

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare