Showbiz

#showbiz #adrian mutu #consuelo #divort adrian mutu

Prima reactie a sotiei lui Adrian Mutu, dupa zvonul divortului

Consuelo, sotia fotbalistului Adrian Mutu, a avut prima reactie dupa ce in presa din Romania s-a tot speculat ca s-a separat de sotul sau in mare secret. Aceasta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj, dupa mai multe luni de tacere.

Reactia lui Consuelo este la fel de ambigua precum declaratia fotbalistului, care a spus ca nu intereseaza pe nimeni daca divorteaza si ca este o problema personala. Mesajul lui Consuelo vorbeste insa despre esec, care, in opinia sa, este un pas inainte.

"Think like a queen, a queen is not afraid to fail. Failure is another steppingstone to greatness, growth, renewal, transformation... Happy Weekend to All (Gandeste ca o regina. O regina nu se teme sa aiba esecuri. Un esec este un pas spre maretie, schimbare, transformare. Un weekend fericit)", a scris Consulo pe pagina sa de Facebook.

Citeste si:

Vedete care au fost date afara din casa

Vedete cuminti care s-au "dezbracat" de inhibitii

Zvonurile despre un posibil divort intre Adrian Mutu si sotia sa au aparut dupa ce fotbalistul a semnat cu echipa Petrolul, iar familia sa nu si-a facut aparitia nici macar o data in Romania din luna ianuarie.

Potrivit unor surse apropiate fotbalistului, Adrian Mutu s-ar consola deja in bratele unei alte femei, o bruneta superba, cunoscuta ca o mare devoratoare de barbati cu bani.

Sursa foto: expresspress.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare