Showbiz

#Vocea Americii #roman Vocea Americii #finalist Vocea Americii

Primul roman care a participat la "Vocea Americii" a ajuns in finala

George Horga Jr., primul roman care a participat la emisiunea "The Voice/Vocea Americii", a reusit sa treaca si peste etapa confruntarilor, calificandu-se in etapa finala. El a fost ales de antrenorul sau, Cee Lo Green, in detrimentul unei tinere de 17 ani, de origine indiana, Juhi.

George Horga Jr. este un tanar american de origine romana in varsta de 19 ani, care a reusit sa impresioneze juriul show-ului "The Voice", la auditiile pe nevazute, cu piesa "Tresure" a lui Bruno Mars.

"Tatal meu a venit in SUA si si-a adus aici intreaga familie. Frati, surori, e o familie foarte mare. Imi povestea mereu cum au fugit de comunism si au ales sa vina in America, pe taramul oportunitatilor. Tata s-a nascut, acasa, pe dusumea. Cand parintii mei au venit aici, nici macar nu stiau engleza. Au construit totul de la zero", a povestit George inainte de prestatia sa.



Sursa foto: ziuanews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului