Showbiz

#horia brenciu #stefan banica #loredana #showbiz #vedete intern #declin Pro TV #migrari Antena 1

Pro TV primeste lovitura dupa lovitura. Iata cu ce sume fabuloase ii momeste Antena 1 vedetele

Aproape in fiecare zi apare cate o stire in care este anuntata plecarea unui om-cheie din Pro TV. Postul risca sa ramana fara cele mai importante vedete si asta in favoarea Antenei 1. Banii par sa fie momeala cu care trustul din Baneasa isi agata starurile.

Loredana, salariu colosal


Sursa foto: vocearomaniei.protv.ro

Este din ce in ce mai limpede faptul ca Antena 1 se vrea noul lider in materie de divertisment TV. Dupa ce a renuntat la emisiuni precum "Vocea Romaniei" si "Dansez pentru tine", iar echipa Serviciului Roman de Comedie a migrat cu totul la Antena 1, Pro TV pare sa aiba slabe sanse sa isi revina. Mai ales ca pierde tot mai multe vedete. Loredana este noua vedeta pe care, potrivit wowbiz.ro, o curteaza sefii postului Antena 1. Cantareata ar fi primit deja o oferta si urmeaza sa se afle in juriul "Romanian Idol". Acolo, ea ar urma sa castige in jur de 50.000 de euro pentru fiecare sezon. Loredana a avut o prima runda de negocieri cu bossii Antenei, insa nu a decis deocamdata daca face pasul.

Sursa foto: romaniatv.net

In cazul in care Loredana va accepta pana la urma oferta, ea va fi colega de trust cu Stefan Banica jr., care a semnat deja cu Antena 1. Potrivit ultimelor zvonuri, artistul ar urma sa prezinte emisiunea "Dansez pe gheata", un show care face furori in strainatate. In ceea ce-l priveste pe cantaret, se zvoneste ca el ar urma sa castige mult mai bine decat la Pro TV, acolo unde primea pentru fiecare sezon de "Dansez pentru tine" in jur de 120.000 de euro!

CITESTE SI: S-a aflat castigatorul "Masterchef"! Este tot o femeie

Barbatii, mai gelosi decat femeile. 3 vedete care s-au facut de ras cu insistentele

Horia Brenciu, zis si "Esca de la Antena"


Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Tot despre salariu se vorbeste intens prin Antena 1 si atunci cand vine vorba despre Horia Brenciu. Pentru ca nimeni nu stie suma reala, ci doar se fac presupuneri pornind de la informatii pe surse, Brenciu este comparat cu Andreea Esca. Gurile rele spun ca el ar fi acceptat sa vina in trustul din Baneasa pentru 35.000 de euro pe luna.

Pro TV, lasat balta

Dupa ce Mona Segall a decis sa plece cu intreaga echipa de productie care se afla in spatele emisiunilor-concurs "Romanii au talent", "Dansez pentru tine", "Vocea Romaniei" si "Serviti, va rog!", un alt nume greu lasa balta Pro TV. Directorul de Programe Anca Budinschi urmeaza sa paraseasca postul incepand din luna iulie, potrivit paginademedia.ro.

Mona Segall urmeaza sa realizeze emisiuni dupa formate celebre in strainatate, doar pentru "Romanian Idol" zvonindu-se ca ar urma sa primeasca pe mana un buget de 600.000 de euro pe sezon.

Sursa foto: protvmagazin.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare