Showbiz

#sua #plecare #ramona gabor

Ramona Gabor pleaca si ea in SUA

Iata ca zvonurile sarcinii Monicai Gabor prind contur . Sora acesteia, Ramona Gabor , va pleca si ea in Statele Unite. Desi a refuzat sa dea detalii despre posibila sarcina a surorii ei, gestul Ramonei Gabor da de banuit .

Ea nu a recunoscut ca pleaca in Statele Unite pentru a o ajuta pe sora sa, ci a declarat ca se duce doar sa o viziteze si sa se relaxeze doua saptamani. Intrebata de reporterii emisiunii "CanCan TV" de la Kanal D daca Monica Gabor este insarcinata, Ramona a preferat sa dea un raspuns evaziv. "Mie mi-ar face mare placere sa ma ocup de inca un nepotel insa si daca as stii despre o sarcina a Monicai, nu v-as spune", a declarat aceasta.

Recent, presa mondena a anuntat ca Monica Gabor ar pleca in China, acolo unde ar urma sa ii cunoasca pe viitorii sai socri . Planurile de casatorie ar putea fi un semn ca fosta doamna Columbeanu este din nou insarcinata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului