Showbiz

#emisiune suspendata #mihai petre #showbiz #razvan si dani #antena 1 #emisiune

Razvan si Dani, lasati fara emisiune!

Emisiunea-concurs de la Antena 1 care urma sa rivalizeze cu reality-show-ul "Sunt celebru! Scoate-ma de aici!", de la Pro TV, a fost suspendata inainte de a incepe. Razvan si Dani si Mihai Petre urmau sau fie jurati la "Pot face asta!".

La finalul acestei luni, Anda Adam si Victor Slav ar fi trebuit sa apara din nou impreuna, de data aceasta intr-o emisiune concurs. Si pentru ca orice concesie costa, cei doi batusera palma cu sefii din Antena, ea urmand sa incaseze 1.500 de euro pentru fiecare editie, el, 1.000 de euro. Alaturi de cei doi mai participau si Gina Pistol, Ramona Badescu, Andreea Balan, CRBL si Giani Kirita.

Formatul show-ului "Pot face asta!" era unul de import, in care vedetele ar fi trebuit sa execute numere de circ, exercitii extreme la trapez, dans din buric, acceptand provocarea unei trupe de acrobati. Desi fusesera selectate echipele, juriul fusese stabilit, scenariul, pus la punct si episodul-pilot, filmat, conducerea Antenei 1 a decis sa scoata emisiunea din grila.

Toate vedetele au ramas pe dinafara. Razvan si Dani vor continua doar cu obisnuitul lor matinal, in vreme ce Mihai Petre, ramas pe bara dupa suspendarea show-ului "Dansez printre stele", continua sa fie somer. Proiectul a fost amanat pe termen nedeterminat, in principal din motive financiare.

Citeste si:

Andreea Marin, obligata sa mai faca un copil

Blake Lively versus Antonia. Cum arata dupa ce au nascut doua dintre cele mai hot mamici

Sotia lui Andi Moisescu, prinsa intr-un scandal pe internet

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare