Showbiz

#tom cruis #chris martin #showbiz #religie casnicii # capricii religioase vedete #Maria Nesu

Religia distruge casniciile vedetelor! Cine se dedica prea mult credintei

Fanatismul religios a ajuns sa stea in calea fericirii unor cupluri celebre. Atunci cand ajung sa puna convingerile religioase mai presus de orice, despartirea devine greu de evitat. Sunt insa si cupluri care nu se pot separa si tot religia este cauza. Iata care sunt vedetele "afectate" de capriciile religioase ale partenerului de viata.

1. Gwyneth Paltrow si Chris Martin

Actrita americana Gwyneth Paltrow si cantaretul britanic Chris Martin au fost un cuplu vreme de 10 ani. In ultimul timp insa, cei doi au inceput sa traiasca vieti separate. Motivul? Actrita, adepta a Cabalei, era tot mai preocupata de principiile doctrinare, dar si de moda si de nutritie, informeaza femalefirst.co.uk. Potrivit prietenilor cuplului, blonda ii facuse viata un calvar artistului prin prisma standardelor de perfectiune pe care i le impunea, motiv pentru care acesta a si plecat de acasa anul trecut. Marti, cei doi au anuntat ca divorteaza.

CITESTE SI:

Vedetele autohtone ii cuceresc pe producatorii americani!

Barack Obama a divortat in secret?

2. Tom Cruise si Katie Holmes

Tom Cruise si Katie Holmes au decis sa puna capat casatoriei dupa cinci ani. Gurile rele au speculat atunci faptul ca tanara actrita a decis sa divorteze, speriata de devotamentul lui Tom Cruise pentru Biserica Scientologica. In plus, ea aflase ca actorul voia sa o trimita pe Suri, fetita celor doi, la un centru de educare al scientologilor, unde copiilor li se aplica o disciplina agresiva. Cultul Scientologic propovaduieste imoralitatea spirituala a omului si reincarnarea, iar adeptii lui considera ca principalul scop al existentei este supravietuirea. In plus, Biserica Scientologica se opune vehement aplicarii psihologiei si psihiatriei, pe care le considera vinovate de izbucnirea Primului Razboi Mondial, dar si de atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001.



3. Mihaita si Maria Nesu

Dupa 12 ani de casatorie, sotia fostului fotbalist Mihaita Nesu, paralizat de la gat in jos in 2011, in timpul unui antrenament, a decis sa paraseasca locuinta conjugala. A trecut mai bine de un an si jumatate de cand cei doi traiesc separat, insa chiar si asa nu au divortat inca. Potrivit unui apropiat al cuplului, citat de cancan.ro, Maria este adepta unui cult neoprotestant care se opune cu vehementa divortului.



Sursa foto: usmagazine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului