Showbiz

#showbiz #vedete intern #Denisa Botcari #blonda lui Cristea

"Reteta" succesului. A schimbat 3 barbati celebri in 3 saptamani si a devenit vedeta!

La doar 22 de ani, o tanara pana acum trei saptamani anonima a reusit sa ajunga in topul stirilor mondene, dupa ce s-a afisat in public cu trei dintre cei mai celebri burlaci. Domnisoara este fotomodel la Londra, dar a venit sa dea lovitura in tara natala, unde nu auzise nimeni de ea pana acum. Si a reusit!

Prima cucerire: Adrian Cristea

Luna trecuta, toata lumea credea ca, in sfarsit, Adrian Cristea a reusit sa o uite pe Bianca Dragusanu, dupa ce a fost vazut doua nopti consecutiv intrand in camera de hotel in care era cazata o tanara blonda. S-a aflat rapid despre cine era vorba.


Sursa foto: wowbiz.ro

Denisa Botcari, un fotomodel care a facut deja cariera pe meleaguri straine. Ba chiar a aparut si in Playboy anul trecut.

Relatia dintre ea si "Printul" Cristea s-a consumat rapid si, chiar daca tanara a declarat initial ca "nu s-a pus problema de sex", tanara a primit si a purtat cateva zile un medalion din aur alb, acelasi pe care Adrian i-l daruise si Biancai.

"Adrian e obisnuit cu prea multe femei ca sa fie fidel uneia" a fost concluzia blondei.

CITESTE SI:

Keo, cearta aprinsa cu Misty la 2.00 noaptea. Nervos, el a aruncat cu...
Ce eforturi face Andreea Marin ca sa isi impresioneze soacra!
Incredibil! Iata ce vor fi nevoiti sa invete copiii la scoala din toamna!


A doua cucerire: Liviu Varciu


Sursa foto: spynews.ro

Ramasa libera si disponibila, Botcari a fost asaltata si de alti burlaci dornici sa ii intre in gratii. Asa se face ca de farmecele blondei nu a scapat nici Liviu Varciu, chiar daca "relatia" lor pare sa fi durat doar cateva ore.

Paparazii spynews.ro i-au surprins saptamana trecuta pe cei doi indreptandu-se la miezul noptii impreuna spre apartamentul lui Liviu dn Capitala. Cei doi s-au despartit abia a doua zi dupa-amiaza, atunci cand, galant, Liviu a condus-o la hotelul de lux unde tanara avea inchiriat un intreg etaj.

A treia cucerire: Catalin Botezatu

Sursa foto: spynews.ro

In weekend, Denisa a fost surprinsa sarutandu-se cu nimeni altul decat Catalin Botezatu. Scenele de tandrete au avut loc intr-un club de fite din Mamaia, iar cei doi nu au mai tinut cont de nimeni. Reporterii libertatea.ro au vrut sa discute cu Denisa Botcari pe marginea acestui subiect, insa blonda s-a limitat la a spune ca "Botezatu saruta foarte bine". De altfel, Botcari si Botezatu sunt cazati in acelasi hotel de pe litoral.

Sursa foto: libertatea.ro

Si, uite asa, numele Denisei Botcari, pe care probabil doar cititorii revistelor pentru barbati il mai auzisera, a ajuns in nici o luna mai cunoscut decat al multor artisti care muncesc ani buni pentru a-si face o cariera.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare