Showbiz

#romanita iovan #iubit #aniversare #fiu

Romanita Iovan, aniversare cu iubitul

Romania Iovan a aniversat sambata implinirea a 45 de ani. Alaturi de ea au sarbatorit iubitul ei, Iulian Gogan , prieteni ai creatoarei de moda, dar si micutul Albert, fiul Romanitei, care a implinit sambata 3 anisori.

La petrecerea de la vila Romanitei din Primaverii nu au lipsit mancarea, bautura, muzica buna si prietenii. Ei au mancat din bucatele aduse de o firma de catering , printre aceste bucate aflandu-se si mici, dupa cum noteaza Click!. La casa Romanitei a avut loc o adevarata descindere in forta a angajatilor unei firme de catering, care carau, ca la nunta, platouri cu mancare, baxuri de bautura si cutii cu pahare, dupa cum anunta Click!.

Potrivit Libertatea, fostul sot al creatoarei de moda, Adrian Iovan , a sunat-o pe vedeta pentru a-i ura “ La multi ani ”, dar si pentru a vorbi cu fiul sau.

Acesta din urma a petrecut mult timp cu actualul iubit al Romanitei, Iulian Gogan, cu care se pare ca are o relatie foarte buna.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului