Showbiz

#roxana ciuhulescu pr # roxana ciuhulescu pro motor #cursuri pr #roxana ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu se relanseaza! Ce va face fosta vedeta TV

Dupa ce ani de-a randul Roxana Ciuhulescu a fost identificata cu emisiunea Pro Motor, vedeta TV a iesit din lumina reflectoarelor pentru o buna perioada de timp. Dar nu de tot, deoarece aceasta vrea sa-si foloseasca relatiile si experienta acumulate de-a lungul celor 15 ani de cariera pentru a se lansa intr-un domeniu nou: relatiile publice. Asa ca, mai intai, s-a apucat de... scoala! 

A fost pe rând model, actriță, prezentatoare TV și jurnalistă, iar acum Roxana Ciuhulescu a ales să înceapă o carieră în domeniul Relațiilor Publice. “După o carieră de 15 ani în presă și televiziune, era oarecum normal să încep o carieră în comunicare și realții publice. În momentul de față mă ocup de comunicarea unor proiecte de suflet din zona automobilistică și am hotărât să mă specializez urmând cursurile de PR de la Atelierele ILBAH, care mi-au fost recomandate. La vârsta de 37 de ani, ma reîntorc cu drag la școală și sunt foarte entuziasmată de alegerea pe care am făcut-o, având în vedere și faptul că o am profesoară pe Ines Turturică. Am învățat deja foarte multe lucruri și încep să mă pregătesc pentru examenul final. Am emoții, dar sunt convinsă că totul va fi în regulă!” a declarat Roxana Ciuhulescu.

Atelierele ILBAH organizează cursuri de calficare și formare profesională autorizate, recunoscute la nivel internațional, motiv pentru care a fost ales de altfel si de vedeta TV. Aici au mai urmat cursuri de formare si alte vedete care au cautat sa se reprofileze sau macar sa se perfectioneze in domenii precum design de interior sau vestimentar si nu numai. Printre acestea se numara Anca Turcasiu, dar si Alexia Talavutis, cantareata si actrita devenita celebra in urma serialului "Pariu cu viata".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare