Showbiz

#ruby #silicoane #spital #interventie

Ruby, de urgenta la spital. Ce probleme are: "Nu am avut grija"

Ruby a postat pe Instagram poze de pe patul de spital. Din cauza unor complicatii, ea a fost nevoita sa se opereze din nou la sani, dupa ce in urma cu zece luni si-a pus silicoane.

Artista le-a povestit celor din mediul online ca nu este prima oara cand trece printr-o asemenea situatie si ca felul ei de a fi, mai zbuciumat, ii aduce probleme grave.

"Va multumesc ca va ganditi la mine. Am ajuns iarasi la doctor pentru ca nu am avut grija de interventia mea de la sani. Spre rusinea mea, am niste zvacuri de nebuna si nu pot să stau potolita niciodata. Dupa prima mea interventie, am avut un concert la Iasi si am inceput sa ma comport ca o nebuna, ca si cum nu mi se intamplase nimic," a spus Ruby pe Instagram.

Ruby: ”Actiunea mea de acum cativa ani m-a afectat pe termen lung”

Ruby a marturisit ca nu respecta indicatiile medicilor si de aceea se confrunta cu diverse complicatii.

"Actiunea mea de acum cativa ani m-a afectat pe termen lung si a trebuit sa intervin din nou. Am inceput sa retin apa si doamna doctor mi-a scos apa. Dupa care, iarasi. M-am pus sa sparg lemne acum cateva zile si iata-ma, sunt aici! Dar o sa fiu bine!," a adaugat cantareata.

La varsta de 18 ani, Ruby si-a operat nasul, dupa ce in liceu si-a micsorat sanii, pentru ca i se pareau prea mari. Ulterior s-a razgandit si a ajuns pe mana esteticianului pentru a-si pune silicoane.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului