Showbiz

# coma cotabita # gabriel cotabita deconectat # moarte gabriel cotabita #moarte cerebrala #gabriel cotabita

S-a sfarsit lupta pentru Gabriel Cotabita! Decizia medicilor

Se pare ca nu mai este nimic de facut pentru Gabriel Cotabita, si, in ciuda faptului ca mama lui asteapta sa se intample o minune, medicii sustin ca este imposibil ca artistul sa isi revina din coma de gradul IV in care se afla de doua saptamani.

Joi seara, o comisie medicala s-a intrunit special pentru a decide daca Gabriel Cotabita ar mai putea urma vreo linie de tratament care sa-l readuca la viata. Din pacate insa, medicii au conchis ca nu mai este nimic de facut pentru artist. Starea sa este una grava, iar singurul lucru care mai este de facut este ca acesta sa fie deconectat de la aparatele care il tin in viata. 

Potrivit unor surse medicale citate de libertatea.ro, Gabriel Cotabita ar urma sa fie deconectat de la aparate duminica seara. Familia cantaretului este insa impartita. Daca fiicele acestuia au inteles si acceptat situatia in care se afla Cotabita, mama artistului nu concepe ca fiul ei sa moara asa. 

"Mama lui Cotabita este în lacrimi şi nu concepe că fiul ei va sfârşi acum, pe patul de spital. Plânge continuu şi se roagă la Dumnezeu pentru o minune. În timp ce fiicele au înţeles situaţia şi chiar dacă le este greu, au spus că se vor gândi la acest moment, mama lui Cotabiţă nici nu vrea să audă de deconectare", au declarat sursele citate.

Pe de alta parte, dupa aparitia acestor vesti cutremuratoare, fiicele lui Cotabita au tinut sa faca si ele cateva precizari: "NU s-a pus în niciun moment problema de deconectare, pentru că NU este cazul. Este ILEGAL în România să deconectezi un pacient de la aparate. Starea tatei este în continuare bună. Suntem alături de el permanent, atât noi cât și echipa Spitalului Floreasca".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare