Showbiz

#maia morgenstern #vladimir putin #valentina pelinel #diana dumitrescu #an divorturi #divorturi 2014 #showbiz

Sa fie 2014 anul divorturilor? In doar patru luni, cinci cupluri celebre s-au destramat

Anul 2014 nu pare sa le priasca multor cupluri din showbizul romanesc si nici din cel de peste hotare. In ultimele luni, relatii care durau de ani buni s-au destramat. In timp ce unele despartiri sunt discrete si aproape ca trec neobservate, altele se lasa cu dezbateri aprinse in emisiunile televizate. Iata cinci casatorii care s-au incheiat de la inceputul anului si pana acum.

Maia Morgenstern si Dumitru Baltateanu




Actrita Maia Morgenstern si sotul ei, medicul Dumitru Baltateanu, au decis sa divorteze, dupa ce sotul artistei ar fi plecat de acasa saptamana trecuta. Neintelegerile dintre cei doi sunt mai vechi, insa amandoi au tot sperat ca isi vor putea salva casnicia. Chiar daca inca nu au depus actele de divort, se pare ca lucrurile sunt deja decise in acest sens, sustin cei de la raportmonden.ro.

Valentina Pelinel si Cristian Boureanu


O alta separare a lasat cu gura cascata o intreaga audienta. Modelul Valentina Pelinel si politicianul Cristian Boureanu au anuntat ca divorteaza. Cei doi au marturisit ca au decis sa depuna actele de divort, la sapte ani de la casatorie. "Ii sunt recunoscator Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trait impreuna. Din pacate, viata ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite si suntem astazi doua persoane independente", a scris politicianul pe Facebook.

CITESTE SI:

"Marele" James Bond, mai scund decat fiica sa

5 vedete care au facut gesturi controversate


Diana Dumitrescu si Ducu Ion



Un alt cuplu care parea extrem de solid s-a destramat oficial luna trecuta. Actrita Diana Dumitrescu si regizorul Ducu Ion s-au despartit la patru ani de cand isi jurasera credinta vesnica. Frumoasa actrita a lasat recent de inteles pe blogul sau ca inca nu si-a revenit dupa socul despartirii.

Bianca Dragusanu si Victor Slav



De departe, unul dintre cele mai mediatizate divorturi este cel dintre modelul Bianca Dragusanu si prezentatorul meteo de la Pro TV Victor Slav. Cei doi s-au casatorit cu mare fast in septembrie anul trecut si s-au afisat peste tot ca un cuplu extrem de indragostit. Presupusa infidelitate a Bianca, din preajma Anului Nou, ar fi fost cea care ar fi dus la despartirea celor doi.

Vladimir Putin si Ludmila Putina

 

 




Titlul de "divortul anului" l-a primit, fara doar si poate, cel al presedintelui rus Vladimir Putin de sotia sa, Ludmila. Cei doi au anuntat inca de anul trecut ca traiesc separati, insa abia saptamana trecuta au divortat oficial. Presedintele rus a marturisit ca este vorba de o "decizie comuna", dupa aproape 30 de ani de casatorie.

Sursa foto: adevarul.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului