Showbiz

#memorie #sean connery #Sean Connery boala #Alheimer

Sean Connery, suspectat de o boala grava

Celebrul actor Sean Connery s-a confruntat in ultima perioada cu pierderi grave de memorie, iar medicii suspecteaza ca ar avea Alzheimer, a marturisit, pentru ziarul german "Bild, actorul Michael Caine.


Potrivit apropiatilor actorului, acesta a inceput sa uite lucrurile care i s-au intamplat de-a lungul vietii. Din cauza acestor pierderi de memorie, din ce in ce mai dese, sotia actorului este extrem de speriata atunci ca acesta iese din casa, deoarece au existat destul de multe situatii in care nu a mai stiut drumul inapoi.

"Suntem cu adevarat ingrijorati pentru el", a declarat Michael Caine, care il cunoaste pe Sean Connery din 1975, de cand au filmat impreuna "The Man Who Would Be King".

Actorul Sean Connery are 83 de ani si s-a retras din cinematografie in urma cu doi ani, ultimul rol pe care l-a jucat fiind in "The League of Extraordinary Gentlemen", in 2003.

Sursa foto: cinemagia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare