Showbiz

#cariera #sfat #sergiu nicolaescu #serban hudu

Sergiu Nicolaescu il sfatuieste pe Huidu sa nu renunte la cariera

Actorul si regizorul Sergiu Nicolaescu considera ca Serban Huidu a facut o greseala cand si-a anuntat retragerea din televiziune si radio.

"Accidentul a fost un mare ghinion , se poate intampla asa ceva oricui. Eu consider ca indiferent daca a fost sau nu de vina, in niciun caz nu trebuie sa renunte la profesia lui. Din punctul asta de vedere nu sunt de acord cu atitudinea lui Serban care si-a anuntat retragerea. A, ca-si asuma raspunderea si ca vrea sa plateasca e altceva, dar trebuie sa continue sa faca acest program. Nu e normal! Ii transmit ca nu e normal sa renunte la profesia pe care a facut-o bine. Serban, e obligatoriu sa treci peste acest moment, nu trebuie să te lasi invins! Iti ispasesti pedeapsa si te intorci la profesie.", a declarat Nicolaescu la emisiunea "Acces Direct".

Serban Huidu a anuntat la inceputul saptamanii ca se retrage din radio si televiziune, "din respect pentru victimele cumplitului accident".


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului