Showbiz

#showbiz #vedete divort #vedete intern # divort stelea # divort luciu # divort cornel palade

Showbiz cu surprize! Unii divorteaza, altii se impaca

Tradari, iertari, nepotriviri. Chiar si cele mai solide cupluri din showbizul romanesc dau semne ca scartaie serios atunci cand nu se afla in fata camerelor de filmat. 

Vestea divortului lui Bogdan Stelea a facut inconjurul presei mondene. Nimeni nu parea sa se astepte ca un mariaj aparent solid, de sase ani, sa se destrame din cauza unor "neintelegeri", asa cum au declarat (inca) sotii Stelea. Cei doi nu se afla pentru prima data in fata acestei decizii. In 2010, ei au mai depus actele de divort insa s-au impacat la primul termen. De data aceasta insa, separarea este definitiva confirma si apropiatii celor doi.

Astfel, potrivit unor surse din anturajul fostului portar de la echipa nationala, Bogdan i-ar fi cerut sotiei sale sa lase cariera deoparte pentru un timp, pentru a face un copil. Mirela (36 de ani) a refuzat, fiind preocupata de cariera, dar si de felul cum arata, au declarat aceleasi surse pentru cancan.ro. Fostul fotbalist ar fi cel care sufera mai mult se pare, insa prietenii sustin ca dorinta de a avea un copil a contribuit la acutizarea certurilor dintre cei doi nelasand loc de impacare. Stelea mai are un copil, acum in varsta de 17 ani, din casnicia sa cu modelul Dana Badea. 

CITESTE SI: Iubiri ascunse ale vedetelor! Iata lista amantilor

De la lux, in dizgratie. 4 vedete cu destin tragic

Tradarea pare sa fie cuvantul de ordine in cuplurile de vedete, indiferent daca este vorba de adulter sau nu. Si daca multi ajung la tribunal, sunt si situatii cand, de dragul familiei, sunt iertati pana si cei care au calcat stramb. Iata trei cupluri care au trecut cu brio peste tradare:

Dupa un an, armonie in viata Nicoletei Luciu 

In urma cu mai bine de un an, Nicoleta Luciu s-a aflat in mijlocul unui adevarat scandal in care Zsolt Csergo, sotul sau, fusese surprins de paparazzi in timp ce se saruta cu o antrenoare de fitness pe un iaht. Nicoleta nu s-a grabit sa faca declaratii defaimatoare, ci a strans din dinti si a acceptat umilinta publica la care fusese partasa. Dragostea pentru familie ar fi fost cea care a facut-o sa il ierte pe sotul infidel, cel cu care are patru copii. "Pentru copii sunt in stare de orice sacrificiu. E bine sa calculezi lucrurile la rece, sa lasi timpul sa treaca. S-a reinstalat armonia, fericirea vine incet-incet. In general, in viata am preferat sa sterg cu buretele lucrurile proaste, urate", a declarat Nicoleta pentru cancan.ro.

CITESTE SI: Frumusete cu lamaie. Tratamente super-eficiente!

O alta fata a actorilor din Suleyman Magnificul!

Andreea Banica nu crede in tradari

Nicoleta Luciu nu este insa singura vedeta care a trecut destul de usor peste tradarea partenerului de cuplu. Andreea Banica l-a iertat pe sotul sau, Lucian Mitrea, care a fost surprins de nenumarate ori iesind din saloane de masaj erotic. Fidelitatea impresarului a mai fost pusa sub semnul intrebarii atunci cand o gimnasta a sustinut ca s-a intalnit de mai multe ori cu acesta. "Ne iubim si avem incredere unul in celalalt. In rest, gura lumii poate sa zica ce vrea. Cand sotul meu a fost acuzat de infidelitate, nu am crezut nicio boaba, chiar m-am amuzat", a declarat Andreea pentru agentiadepresamondena.com.

Cornel Palade, impacare de dragul fiicei 

Si Cornel Palade si-a inselat sotia cu o femeie cu 20 de ani mai tanara, insa Iuliana a decis sa treaca peste infidelitate pentru a-si salva casnicia care dureaza de 27 de ani. "Am discutat problema la rece. Nu e un capat de tara, asa ca am decis sa nu divortam. Acum, cel mai important pentru noi e fata noastra, pe care vrem sa o vedem linistita. I-am spus ca ea trebuie sa-l iubeasca pe tatal ei asa cum este, pentru ca si el, la randu-i, o adora", a declarat Iuliana Palade pentru libertatea.ro.

Foto: libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului