Showbiz

#simona gherghe #acces direct #simona gherghe greva

Simona Gherghe face greva in direct

Simona Gherghe , moderatoarea emisiunii " Acces Direct ", a intrat in greva. Vedeta a anuntat ca protesteaza impotriva frigului din studio si, prin urmare, nu va mai aparea la emisiuni in tinutele sumare si cochete cu care ne-a obisnuit, ci infofolita din cap pana in picioare.

Codul portocaliu de afara s-a mutat direct in studioul emisiunii "Acces Direct", de la Antena 1. Satula de atata frig, pe care a fost nevoita sa il indure ceva timp in rochite subtiri si pantofi decupati, vedeta si-a facut aparitia in emisiunea de luni intr-o tinuta cu totul neobisnuita.

Infofolita din cap pana in picioare, Simona Gherghe a decis sa spuna stop frigului din platou, aparut in urma defectiunilor de la sistemul de incalzire, si a decis sa adopte o tinuta formata din blugi, pulover gros si cizme calduroase. Cireasa de pe tort a fost formata din caciula si fularul cu care prezentatoarea si-a accesorizat tinuta.


Foto: Libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului