Showbiz

#showbiz #simona halep #vedete intern # simona halep wimbledon # eugenie bouchard

Simona Halep, jignita de fosta adversara. Cum s-a razbunat soarta pe Bouchard!

Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep in ultimul sau meci de anul acesta de la Wimbledon, a facut o declaratie suprinzatoare dupa meciul cu romanca noastra. 

Daca Simona a avut numai cuvinta de lauda la adresa sportivei care a invins-o in semifinala de la Wimbledon, Eugenie Bouchard a ignorat-o pe romanca numarul 3 mondial facand o declaratie nereverentioasa: "Pentru mine nu a fost o surpriza sa castig. Ma asteptam sa castig, ma asteptam la rezultate bune ca acesta. Am inteles din acest meci ca sunt pe drumul cel bun", a declarat canadianca dupa meciul cu Halep. 

Romanca s-a accidentat in timpul meciului si a pierdut onorabil partida cu 7-6, 6-2. Bouchard a jucat insa finala impotriva Petrei Kvitova si a fost zdrobita de aceasta intr-un meci care nu a durat decat 55 de minute: 6-3, 6-0.

Bouchard este numarul 13 mondial, iar Simona continua sa fie numarul 3 mondial dupa turneul din Marea Britanie. Romanca va juca urmatoarele meciuri acasa, la Bucharest Open, care incepe saptamana viitoare.

CITESTE SI: Cristi Borcea la spital!

Alerta pe litoralul bulgaresc! 5 masuri pentru a te proteja

10 case bizare. Ai curajul sa stai aici?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului