Showbiz

#proces #acuzatie #judecată #simona sensual # sala de judecata

Simona Sensual a plans in sala de judecata

Simona Sensual a ajuns in sala de judecata . Blonda a ajuns ieri la Judecatorie pentru prima infatisare in procesul in care este acuzata ca a condus fara permis.

Zilele trecute, Simona Sensual a fost oprita de politie . Oamenii legii au descoperit ca Simona conducea ilegal, dupa ce permisul auto i-a fost suspendat. Blonda si-a vazut de treaba si a crezut ca va putea conduce in continuare si fara carnet, dar, din nefericire pentru ea, politia rutiera a trimis-o in judecata. Conform legii, Simona Sensual risca o pedeapsa de pana la trei ani de inchisoare.

Ieri, Simona a trait clipe grele pe holurile Judecatoriei. In timp ce isi astepta randul sa intre in sala de judecata, Simona Sensual a izbucnit in plans. Ea a fost atat de impresionata de un grup de detinuti ce erau adusi in fata instantei, incat nu si-a mai putut stapani lacrimile, anunta CanCan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare