Showbiz

#showbiz #adrian cristea #vedete intern #mesaj Victor Slav

Slav, atac dur la Cristea. Iata cum l-a jignit!

Daca pana acum a incercat sa fie cat mai discret in privinta relatiei dintre el si Bianca Dragusanu, Victor Slav n-a mai rezistat si a raspuns provocarilor lansate de Adi Cristea. "E un infantil" l-a catalogat prezentatorul de la meteo pe fotbalist.

Replica vine la cateva zile bune dupa ce Adrian Cristea a lansat cateva afirmatii rautacioase la adresa fostei sale iubite. "O femeie fara deminitate nu ma intereseaza. O femeie care se injoseste si se umileste nu ma intereseaza", a declarat Cristea pentru "Acces direct".

CITESTE SI: Monica Lewinsky, despre Bill Clinton: "Seful meu a profitat de mine"

Antonia iese la atac. Cu ce arme lupta pentru castigarea custodiei


Vorbele se pare ca l-au deranjat pe Victor Slav, cel care a petrecut recent cateva zile alaturi de Bianca, fosta sa sotie, in Turcia. "Inteligentul nu spune ce stie si prostul nu stie ce spune. Cristea nu stie ce spune, face niste declaratii din orgoliu. Pentru mine, Cristea e un infantil", a declarat Victor Slav, la emisiunea lui Catalin Maruta.

Cat despre impacarea cu Bianca despre care toata lumea a vorbit in ultimele saptamani, prezentatorul TV sustine ca este departe de a se produce. "Mai simt lucruri pentru ea, ea pentru mine, sunt lucruri intre noi, dar nu mai suntem intr-o relatie. Mai avem impreuna si un business care nu stiu cum o sa functioneze. Sunt foarte multe orgolii", a declarat Slav.

Sursa foto: puterea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului