Showbiz

#vedete familie #iubita Smiley #vedete copii #relatie smiley #smiley

Smiley, gata sa se insoare! Cu cine vrea sa faca multi copii

Smiley simte ca este pregatit, la 33 de ani, sa devina sot si data. Si nu doar este pregatit, ci isi doreste foarte mult acest lucru. Atat de mult, incat deja exerseaza cererea in casatorie. Cine este norocoasa?

Andrei Tiberiu Maria sau Smiley are un succes nebun. Piesa dupa piesa, aparitie dupa aparitie, devine tot mai iubit si mai popular. Cu toate acestea, Smiley nu a reusit sa mai aiba o relatie serioasa, de lunga durata, dupa despartirea de Laura Cosoi, cu care a ramas bun prieten. 

Chiar daca pe vremea relatiei cu aceasta nu era pregatit sa isi intemeieze o familie, la 33 de ani, este gata sa faca acest pas. Spera sa isi gaseasca o "domnisoara frumoasa", dupa cum chiar el spune. Pana atunci, exerseaza cererile in casatorie, intr-un genunchi, ca sa ii iasa perfect cand va veni momentul.

In plus, Smiley isi doreste copii. Nu unul, ci mai multi. Nici nu e de mirare avand in vedere ce priza are la cei mai mici fani ai lui, care il adora si pe care ii trateaza cu multa rabdare la fiecare concert. „Mi-e drag de ei. Într-adevăr e interesant că nu am piese așa pentru vârsta lor, dar ei știu toate piesele. Mă bucur că le ascultă. S-ar putea ca la un moment dat să le și înțeleagă, sper eu. Eu chiar sunt un om bun, nu doar am față, chiar am o relație bună cu oamenii în general. Așa sper să fiu și cu copiii mei, deși recunosc, mai am și episoade din astea de severitate. Adică sunt un tip destul de sever. Bine, acum pot să vorbesc prostii pentru că nu știu cum voi fi în fața faptului împlinit”, a mai declarat Smiley pentru presa mondena.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare