Showbiz

#horia brenciu #smiley #showbiz #Smiley Horia Brenciu

Smiley, suparat pe Horia Brenciu! Iata motivul

Smiley este contrariat de plecarea lui Horia Brenciu la Antena 1. Artistul a marturisit ca Horia Brenciu a facut aceasta schimbare in mare secret, de aceea a fost si foarte surprins de gestul sau.

"Ma asteptam sa aflu de la el ca pleaca, nu din presa!"

Smiley a marturisit ca si-ar fi dorit ca Horia sa ii anunte macar pe cei apropiati despre intentia sa. De asemenea, cantaretul a declarat ca ii intelege pana la urma decizia, insa este constient ca show-ul "Vocea Romaniei" nu va mai fi la fel fara el.

"M-a surprins total plecarea lui Brenciu. Nu am stiut nimic, nu mi-a spus nimic, am aflat din presa. Desi, cred ca normal ar fi fost sa ne spuna el, pentru ca am fost colegi, pentru ca am impartit atatea momente in cadrul emisiunii...Dar, stii cum e, daca el a considerat ca asa este mai bine pentru el inseamna ca stie el ce stie. Nu cred ca s-a ferit, ci pur si simplu n-a vrut sa faca tam-tam. Oricum, emisiunea, indiferent in ce format va continua, nu va mai fi la fel fara el", a marturisit Smiley, pentru "Spynews".

Citeste si:

Soc la "Vocea Italiei"! A intors 4 scaune si era sa le provoace infarct juratilor

Victor Slav pleaca la Antena 1?


Smiley nu stie nimic despre prabusirea Pro TV

Artistul a marturisit, de asemenea, ca este foarte socat de toate aceste miscari ce au loc in trustul Mediapro si ca, oficial, nimeni nu stie ce schimbari se vor mai face. Smiley a dezvaluit ca nu stie daca va mai face parte din juriul "Vocea Romaniei". Cantaretul a precizat ca afla din presa toate noutatile, iar in ceea ce priveste plecarea lui Marius Moga din Pro TV, despre care se tot speculeaza in ultima vreme, a declarat ca nu stie nimic, insa nu crede ca este posibila o astfel de ipoteza.

Despre schimbarea emisiunii "Vocea Romaniei" in "Voice Kids", Smiley a marturisit ca este foarte incantat si ca ii place la nebunie sa lucreze cu copiii.

"Nu stiu nimic din ce se va intampla. Am auzit ca se va schimba formatul, ca "Vocea Romaniei" se va transforma in "Voice Kids", dar ceva sigur nu stiu. Nu am discutat cu producatorii, pana la toamna, cand ar trebui sa inceapa, vom sti, probabil. Am auzit ca Moga ar putea fi inlaturat, dar nici de asta nu stiu nimic, si nici Marius nu stie. Producatorii decid. Eu deocamdata sunt prins cu Romanii au talent, un sezon exceptional si, daca voi continua si cu copiii la Voce, as fi incantat. Ador copiii si ma pregatesc cu ei pana-i voi avea pe ai mei", a declarat Smiley.

Sursa foto: vocearomaniei.protv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare