Showbiz

# cursuri design # alexia talavutis # curs design interior #atelierele ilbah #sore #curs design vestimentar

Sore si Alexia isi schimba meseria. Iata ce vor sa faca!

Sore si Alexia au cunoscut succesul si ca actrite, dar si pe plan muzical. Cu toate acestea, cele doua indragite artiste nu inceteaza sa se perfectioneze si au decis sa se specializeze si in alte domenii. Astfel, in curand o vom vedea pe Sore designer vestimentar, iar pe Alexia designer de interioare.

Sore s-a orientat catre designul vestimentar, unde reuseste sa descopere alaturi de Mirela Diaconu, trainerul acestui curs, cele mai eficiente metode pentru a transpune o idee sub forma unei schite artistice intr-o creatie vestimentara. Domeniul nu reprezinta o noutate pentru Sore, care este deja cunoscuta cu brandul de haine “Hard Coeur”, despre care afirma ca reprezinta intrega ei garderoba, “reeditata pentru toata lumea”.

Iata ce parere are Sore despre cursul de Design Vestimentar Atelierele ILBAH: “Am venit la curs din curiozitate si din dorinta de a invata, insa am fost luata prin surprindere de rapiditatea cu care am asimilat informatiile si de evolutia desenelor mele, de pilda. Mirela Diaconu, trainerul acestui curs, este un om bland si rabdator, care reuseste sa transmita informatiile intr-un mod placut, facand din aceste cursuri o intalnire placuta intre fete cu aceeasi pasiune. Ma bucur mult pt ca pot invata intr-un colectiv atat de prietenos si sunt fericita pentru ca dupa fiecare curs plec acasa cu o cantitate considerabila de informatii noi.”

Alexia se bucura de programa cursului de design interior si a pus deja in practica informatiile acumulate cu ocazia sarbatorilor, realizand un brad neconventional cu o nota personala. Motivatia alegerii acestui este una cat se poate de naturala, Alexia fiind in elementul ei mai ales in intimitatea propriei case, dupa cum ea insasi explica.

“Am ales sa fac acest curs de Design Interior pentru ca imi place sa lucrez cu frumosul. “Casa"reprezinta un refugiu, o oaza de liniste si comfort a fiecaruia dintre noi. Mi-ar placea ca in fiecare proiect in care ma implic sa reusesc sa transform o casa in "acasa", pe personalitatea si pe bugetul fiecarui client. Designul de interior este o pasiune mai veche de-a mea si m-am hotarat sa o duc next level, sa o transform intr-o misiune creativa si sa invat sa implementez un concept bine gandit. Ma bucur mult ca am nimerit pe maini bune - trainerul nostru, Miruna Ardelean, ne introduce in arta decorarii de interioare. Am ajuns aproape de finalul cursului si acum pregatesc primul meu proiect, pe care il voi prezenta la examen. Abia astept noile provocari!”, a precizat actrita si cantareata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare