Showbiz

#lavinia pirva #andreea mantea #victor slav

Sotia lui Banica Jr, ignorata la emisiunea la care a fost invitata. Lavinia Pirva, la un pas sa plece din emisiune

Invitata la Wowbiz, Lavinia Pirva aproape ca si-a iesit din fire atunci cand a vazut ca amfitrionii emisiunii o trateaza cu dispret. Victor Slava confundat-o cu o fosta componenta A.S.I.A., in timp ce Andreea Mantea a inceput sa manance din caserola cu pachetul de acasa. Sotia lui Stefan Banica Jr le-a spus: "Eu pot sa plec daca va deranjez".

"Nu stiu ce se ntampla astazi cu voi, am luat publicitate cumva? Sunt convinsa ca piesa va creste mult. De la varsta de 7-8 ani am inceput sa cant. Eu sper sa nu va incurc, eu pot sa plec. Daca Dumnezeu isi doreste sa am copii, imi doresc si eu. Daca e sa se intample un lucru se va intampla. Am o scoala de dezvoltare artistica pentru copii. Imi place mult emisiunea Exatlon, nu as vrea sa particip, dar o urmaresc", a declarat Lavinia, incercat si sa raspunda intrebarilor, dar si sa inteleaga ce i se intampla.

"Tu ai facut parte din trupa A.S.I.A", a spus Victor. "Victor ma confunzi, tu stii pe cine ai invitat la emisiune. Sunteti foarte dubiosi in seara asta, ati baut ceva?", a adaugat Lavinia.

 

Lavinia Pirva a vrut sa plece din platoul emisiunii atunci cand a vazut ca nu se intelege cu prezentatorii, dar a aflat ca totul a fost doar o farsa si s-a linistit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare