Showbiz

#divort banica #nunta banica #lavinia parva #stefan banica jr

Stefan Banica Jr se insoara! Unde va face nunta cu Lavinia Parva

Gata! Stefan Banica Jr s-a decis sa se casatoreasca din nou. Dupa Mihaela Radulescu si Andreea Marin, Lavinia Parva va deveni noua doamna Banica. Cei doi au decis sa-si oficializeze relatia care, pana acum, s-a desfasurat cu mare discretie. 

Se pare ca Banica a decis sa mentina nota de mister din viata de cuplu si in ceea ce priveste casatoria. Potrivit reporterilor Liberatetea, cei doi se vor casatori in curand, dar se pare ca o vor face cat mai departe de ochii indiscretilor, undeva peste hotare. Nu ar fi pentru prima data cand Stefan Banica Jr ar face pasul in acest mod inedit. Si cu Andreea Marin el s-a casatorit peste Ocean, in America, iar acest lucru s-a aflat la cateva luni distanta de cand au devenit sot si sotie.

"Ne este foarte bine, suntem foarte fericiti impreuna. Imi doresc un copil, fiecare femeie isi doreste un copil la un moment dat, insa lucrurile astea vin atunci cand vrea Dumnezeu. Eu nu programez nimic. Sunt foarte sigura ca lucrurile astea se intampla atunci cand este momentul potrivit", marturisea anul trecut Lavinia Parva.

Stefan Banica Jr are 48 de ani, iar Lavinia Parva 30 de ani. Artistul are doi copii - Stefan (12 ani) si Violeta (8 ani). 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare