Showbiz

#showbiz #oana zavoranu #vedete intern #vedete extern

Succes sau esec total? Cum arata 5 vedete care au apelat la bisturiu

In goana dupa frumusete, vedetele trec adesea pe la chirurgii plasticieni, insa de cele mai multe ori interventiile exagerate devin de-a dreptul... inestestice. Iata cum arata cateva dintre vedetele care au apelat la interventii chirugicale de infrumusetare.

Oana Zavoranu

Sursa foto: crinapopa.wordpress.com

Sursa foto: stirileprotv.ro

Oana Zavoranu iesise putin din atentia publicului, asa ca recent a reusit sa atinteasca din nou toate privirile asupra ei dupa ce si-a pus silicoane. Pentru a saptea oara! Si nu se opreste aici. Focoasa bruneta a anuntat ca intra "in reparatii capitale". "Vreau sa am picioare foarte tonifiate. De ce sa nu beneficiez de chirugia estetica atunci cand este", a spus Oana pentru cancan.ro.

CITESTE SI:

Andreea Balan, atac dur la amanta lui Keo!

Printul William, grav bolnav? Iata ce simptom il da de gol!


Gina Pistol

Sursa foto: enational.ro

Insa nu doar sanii fac obiectul operatiilor estetice, ci si buzele. Gina Pistol si-a injectat buzele nu o data, ci de patru ori! O vreme nu a putut vorbi din cauza cusaturilor si a fost nevoita sa manance doar cu paiul.

Daniela Gyorfi

Sursa foto: libertatea.ro

Sursa foto: agentiadepresamondena

Prizoniera operatiilor estetice este si Daniela Gyorfi. Cantareata si-a facut operatii la nas, la gura si la sani, insa trecerea anilor pare sa isi fi spus cuvantul. Sanii nu mai stau fermi ca acum cativa ani, semn ca silicoanele s-au cam lasat, iar buzele s-au deformat transformand-o dintr-o diva sexy intr-o femeie banala.

Surorile Bambi

Sursa foto: bzv.ro

Sursa foto: click.ro

Sursa foto: a1.ro

Denisa si Raluca Tanase, fostele componente ale trupei Bambi, sunt cliente fidele ale cabinetelor de chirurgie estetica. In vreme ce Denisa si-a injectat bine buzele, sora sa, Raluca, si-a rotunjit sanii. Atat de mult incat abia ii mai incap in rochite.

Nicole Kidman


Sursa foto: click.ro

Botoxul nu este, clar, doar atuul vedetelor de la noi, ci mai degraba de peste ocean a venit moda buzelor bine conturate. Nikole Kidman este una dintre actritele care si-au marit artificial buzele. Si si le-a marit atat de mult incat cu greu a putut fi recunoscuta pe covorul rosu, la Festivalul de la Cannes. Actrita a vrut sa aiba, cu orice pret, se pare, un chip fara riduri, asa ca si-a intins fata si si-a astupat semnele timpului. Insa rezultatul nu a fost tocmai cel scontat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului