Showbiz

#horia brenciu #showbiz #plecare Horia Brenciu #tarife Horia Brenciu

Tarifele lui Horia Brenciu au explodat dupa plecarea de la Pro TV!

Horia Brenciu trece in acest moment prin cea mai buna perioada din punct de vedere profesional. Dupa ce a negociat un salariu imens cu Antena 1, ce ajunge la 35.000 de euro, Horia Brenciu si-a marit tarifele si pentru evenimentele private.

12.000 de euro pentru un botez

Surse din anturajul artistului au marturisit ca acesta a sustinut de curand o reprezentatie la un eveniment privat, pentru a incasat un onorariu fabulos, de 12.000 de euro, in doar cateva ore.

"Brenciu este cel mai bine platit cantaret la ora actuala. Daca vrea cineva sa il aiba la o petrecere importanta trebuie sa bage mana adanc in buzunar, caci altfel omu’ nu vine! De pilda, in urma cu o saptamana, el a fost solicitat sa sustina un recital la un botez de fite care a avut loc la un hotel de cinci stele din Bucuresti! Si... surpriza, suma pe care a incasat-o a fost de...12.000 de euro plus TVA, cu 2.000 mai mult decat lua in mod obisnuit!!! Daca mai punem la socoteala si faptul ca nu a cantat toata seara, ci doar o ora si 15 minute, ne dam seama ce valoare are Horia in acest moment", a declarat un prieten apropiat al artistului.

Aparitiile dese in presa si scandalurile cresc tarifele vedetelor

Horia Brenciu a castigat simpatia publicului prin show-urile pe care le facea in cadrul emisiunii "Vocea Romaniei". El a devenit astfel din ce in ce mai cautat de televiziuni, iar mutarea secreta la Antena 1 si zvonurile care tot apareau in presa i-au adus si mai multa popularitate.

Scandalurile sunt o alta metoda frecventa prin care vedetele se promoveaza. Bianca Dragusanu a reusit prin povestile sale de dragostea tumultuoase sa castige notorietate, dar si sa isi ingroase veniturile. Astfel, daca in urma cu doi ani vedeta incasa la un eveniment intre 500 si 1.000 de euro, acum ea cere un onorariu de 3.000 de euro, potrivit click.ro.


Citeste si:

Smiley, suparat pe Horia Brenciu! Iata motivul

Soc la "Vocea Italiei"! A intors 4 scaune si era sa le provoace infarct juratilor

Victor Slav pleaca la Antena 1?


De asemenea, o alta vedeta care a avut de castigat in urma mediatizarii scandalurilor din viata sa personala este si realizatoarea TV Gabriela Cristea. Astfel ca dupa intensa mediatizare a divortului sau de Marcel Toader, Gabriela Cristea a reusit sa isi recapete jobul la Kanal D, dupa ce initial fusese data afara printr-un SMS.

 

 



Sursa foto: jurnaluldebuzau.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare