Showbiz

#dragos bucur #showbiz # barbati singuri # ghid de supravietuire barbati

Tehnici de supravietuire pentru barbati cu Dragos Bucur

Credeati ca barbatii sunt dependenti de abilitatile culinare ale unei femei? Sau de cele de organizare a casei? Tehnologia vine in ajutorul barbatilor singuri si ii ajuta sa supravietuiasca. Iar actorul Dragos Bucur a pus in aplicare un ghid de supravietuire oferit de Google. 

Romanii sunt cei mai mobili utilizatori de internet din aceasta parte a Europei, majoritatea dintre ei işi incep ziua on-line şi au o atitudine foarte deschisa faţa de noile tehnologii. Potrivit studiului „Internetul in viaţa de zi cu zi”, comandat de Google şi realizat in cinci tari: Romania, Cehia, Slovacia, Ungaria si Polonia, o treime dintre romanii conectati la internet intra on-line de indata ce se trezesc.

Totusi, pentru multi barbati, sa fie singuri acasa cu copiii este o provocare. Actorul Dragos Bucur a aratat cum tehnologia ii poate ajuta sa se descurce cu activitatile zilnice. Prezent la inaugurarea Google House, Dragos Bucur le-a aratat invitatilor cum sa foloseasca tehnologia pentru a se descurca mai usor atunci cand raman singuri cu copiii. Am aflat cum ar putea decurge in viitor o zi a lui Dragos cu fetita sa Sofia, cand sotia nu este acasa.

Cand vine vorba de mancare, Sofia este cea care decide meniul, dupa cum spune actorul. La cererea ei, Dragos si-a insusit rolul de bucatar si a gatit guacamole. Pentru ca mancarea sa iasa asa cum trebuie, indragitul actor foloseste o aplicatie pentru apeluri video, care ii permite sa primeasca indicatii de la sotie, care il poate supraveghea in timp ce gateste.

Dupa masa, Dragos si fiica sa merg in sufragerie. In timp ce Sofia vrea sa se joace, actorul trebuie sa rezolve anumite probleme de la serviciu. Cu ajutorul unui dispozitiv care inca nu a aparut pe piata din Romania (Chromecast), Dragos Bucur ar putea sa isi conecteze tableta la televizor si, simultan, sa trimita e-mailuri, in timp ce fiica lui se poate uita la desene animate pe internet.

Pasionat de calatorii, actorul a descoperit alaturi de reprezentantii Google Romania ca isi poate planifica excursiile mult mai usor. Cu o simpla cautare pe Google Maps afla tot ce are nevoie pentru calatorie. Aplicatia ii arata indicatiile catre destinatie, obiectivele turistice din zona si poate chiar sa sune la receptia hotelului si sa isi rezerve o camera, fara a mai fi nevoie sa formeze numarul.

Alaturi de aplicatii care iti permit sa citesti cartile preferate, sa afli ce haine sa pregatesti pentru a doua zi in functie de vreme sau cat de aglomerat este in oras, viata unui barbat (si nu numai) poate fi mult mai usoara, o demonstreaza gadgeturile si aplicatiile companiei americane. 

 

Google House este deschisa la Bucuresti pentru doua zile. Google House este o casa obisnuita, dar decorata in stil Google - culorii vii, aranjament nonconformist - unde se fac demostratii despre felul in care echipamentele si serviciile Google pot fi folosite in viata de zi cu zi. Romania este una dintre cele patru tari din regiunea Europei Centrale si de Est in care acest proiect este implementat, alaturi de Polonia, Ungaria si Cehia.

CITESTE SI: Cum arata o casa Google

Colectie de fotografii vintage indecente. Cum s-a schimbat lumea intr-un secol

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare