Showbiz

#Tuncay Ozturk #showbiz #declaratii dragoste #vedete intern

Top 3 barbati cu gusturi "ciudate" la femei

Care femeie nu ar vrea sa ii se spuna ca e frumoasa chiar si cu cateva kilograme in plus sau ca arata bine dimineata la prima ora, cand nu a pus strop de fard pe chip? Ei, bine, exista si barbati care fac asemenea complimente. Si sunt chiar celebritati obisnuite sa fie inconjurate doar de femei una si una!

Connect-R, despre Misha

Sursa foto: libertatea.ro

Misha, sotia lui Connect-R, s-a ingrasat 26 de kilograme in timpul sarcinii si cu greu a reusit sa revina, cat de cat, la formele initiale. Nu ar avea insa prea multe motive sa se straduiasca sa devina iar ca trasa prin inel pentru ca are acasa un sot care o iubeste oricat de multe kilograme in plus ar avea. "E foarte constiincioasa! Era frumoasa si grasa! E frumoasa si grasa, si slaba si oricum!", a declarat artistul pentru o emisiune TV.

Pe Misha, in schimb, o deranjeaza mai mult gura lumii, pentru ca multi au criticat-o fiindca nu a reusit sa slabeasca. "Am luat in sarcina 26 de kg si am dat jos in doua luni doar... 14. Mi-as dori sa-mi aratati si mie persoana care a slabit in 2 luni 26 de kg si care mai si alapteaza!", a scris Misha pe Facebook.

CITESTE SI:

E oficial! Kate Middleton este insarcinata!
Umilinta maxima. Un artist celebru si-a cerut iubita de nevasta, dar ea...
Teo Trandafir s-a "tunat" zdravan. Uite ce operatii a putut sa-si faca!


Tuncay Ozturk, despre Andreea Marin




Dar Connect-R nu este singurul barbat din showbiz care isi complimenteaza sotia in mod public. A facut-o si Tuncay Ozturk, sotul Andreei Marin. "Sotia mea este visul oricarui barbat. Este desteapta, ambitioasa, inteleapta, intelegatoare, corecta si, nu in ultimul rand, foarte frumoasa", a spus Tuncay Ozturk pentru cancan.ro.

Medicul turc sustine ca ii place atunci cand nevasta lui e cat mai naturala. "Imi place cel mai mult cand ma trezesc dimineata, ii vad chipul si ii simt mirosul. Cand se machiaza si se aranjeaza e o alta persoana. Dar mie imi place cel mai mult momentul din fiecare dimineata", a recunoscut Tuncay.

Astfel de complimente n-au lasat-o indiferenta pe "Zana". "Este visul oricarei femei sa-si auda sotul spunand ca o iubeste fara machiaj", a spus Andreea.

Radu Valcan, despre Adela Popescu

Sursa foto: expresspress.ro

Radu Valcan si Adela Popescu sunt impreuna de patru ani, dar sunt la fel de indragostiti ca in prima zi. "V-am mai spus ca imi place de ea naturala si nemachiata, nu-i asa? Ca mi-e draga dimineata, ciufulita si adormita si seara, cand vine de la alergat cu parul prins intr-o coada simpla, in pantofi sport si cu echipament lejer. Vad feminitatea in atitudine, in maini ingrijite frumos, in aroma ei proaspata, in vocea calda care nu urca niciodata. Si care, Doamne-fereste, n-ar rosti nici un cuvant urat", a scris actorul pe blogul sau.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului