Showbiz

#florin salam #matilda pascal cojocarita # Eurovision 2014 #concurenti la Eurovison #DJ Orlando #showbiz #vedete intern

Top 5 cei mai ciudati concurenti la Eurovison Romania

Romania este una dintre tarile care participa an de an la concursul Eurovision, in ciuda taxei uriase de inscriere si a binecunoscutelor voturi geopolitice.

Cu toate ca participarea la Eurovision este deschisa pentru toata lumea, atat pentru artistii consacrati, cat si pentru amatori, unii concurenti par ca nu iau in serios concursul, ci lasa impresia ca incearca doar sa isi faca publicitate sau sa socheze. Pentru ca data-limita de inscriere la Selectia Nationala a expirat vineri la miezul noptii, ne-am gandit sa-ti aratam cativa dintre cei mai ciudati participanti la Eurovision Romania.

1. Matilda Pascal Cojocarita

Am vazut si am auzit de toate la Eurovision Romania, dar ultimul lucru la care ne asteptam era sa vedem pe scena concursului o cantareata de muzica populara. Ei bine, la preselectia din acest an s-a inscris una dintre cele mai apreciate cantarete de folclor, doamna Matilda Pascal Cojocarita. Este drept ca emisiunile de muzica populara s-au imputinat, dar oare sa fie acesta un motiv suficient de bun incat sa o ascultam pe doamna Cojocarita la Eurovision? Oare ar putea dumneai sa impresioneze Europa cu "frunza verde, la lai la" si sa treaca de semifinale?

Oricum ar fi, trebuie sa recunosti ca o cantareata de muzica populara este un concurent ciudat la un concurs de tipul Eurovision.

Citeste si: Doi jurati de la "Romanii au talent", in conflict?


2. DJ Orlando de la Radio 21

Orlando, unul dintre cei mai cunoscuti DJ de radio, a intrat si el in cursa pentru un loc la Selectia Nationala Eurovision 2014. Piesa lui este, evident, o parodie, ba chiar una din genul "rap mioritic". Prezenta unui DJ la Eurovion este cat se poate de ciudata si nu face altceva decat sa intareasca si mai mult ideea ca Eurovisionul este luat in gluma de tot mai multi concurenti.



3-4. Florin Salam si Liviu Guta

Pana si manelistii au vrut sa ne reprezinte in Europa, si ce ocazie mai buna puteau gasi daca nu Eurovisionul? Printre cei mai ciudati participanti la Selectia Nationala s-au strecurat si doi manelisti, Florin Salam si Liviu Guta. In timp ce primul a vrut sa impresioneze cu doua cantece in limba engleza, celalalt si-a dorit sa cucereasca publicul cu o melodie in italiana. Pana la urma, au reusit doar sa starneasca mari controverse si cam atat.



Citeste si: Motivul socant pentru care Andreea Marin paraseste TVR

5. Robert Turcescu

Daca Robert Turcescu nu este unul dintre cei mai ciudati concurenti de la Eurovision Romania, atunci cine poate fi? Pana la urma, nu ti-e dat in fiecare an sa vezi un jurnalist de prim rang dorindu-si sa cante pe aceeasi scena cu domnisoare supersexy dornice de afirmare.



Sursa foto: infomusic.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare