Showbiz

#showbiz #pavel bartos #copii vedete #vedete intern #tatici showbiz

Top 5 proaspat tatici din showbiz. Care este cel mai simpatic?

Si barbatii plang cateodata. De emotie, evident, si mai ales atunci cand li se naste odrasla. Iar la capitolul acesta, vedetele pare ca stau bine in 2014. Iar showbiz-ul autohton a dat in ultimele luni nu doar cateva proaspete mamici, ci si cativa tatici. Iata cine si-a schimbat statutul de la inceputul anului si pana acum.

Pavel Bartos

Sursa foto: facebook.com

Pavel Bartos, prezentatorul emisiunii "Romanii au talent", a devenit joi dimineata tatic pentru a treia oara. Imediat ce a aflat ca sotia si fetita sa sunt bine, actorul a postat pe Facebook o fotografie in care apare extrem de fericit. "Sunt tatic pentru a treia oara! V-am pupat!" este mesajul pe care Pavel l-a transmis fanilor sai. In scurt timp, fotografia a strans peste 50.000 de like-uri. Pavel si sotia sa mai au doua fetite.

CITESTE SI:

Copiii-minune din showbiz castiga intr-un an cat altii intr-o viata

Vedetele si masinile lor extravagante. Iata cine si-a permis cele mai scumpe autoturisme

Connect-R

 

 

Sursa foto:facebook.com

Connect-R nu mai doarme de mai bine de trei luni, de cand pe lume a venit micuta Maya. Artistul este in culmea fericirii si, mandru nevoie mare, nu conteneste sa posteze pe conturile de socializare imagini cu fetita si cu sotia sa. "Dragoste" - asa a descris artistul recent o imagine in care a fost surprins tinand-o in brate pe cea mica.

Alexandru Ciucu


Sursa foto: facebook.com

La jumatatea lunii ianuarie, Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au devenit parinti. Designerul si-a impresionat fanii de pe Facebook, dupa ce a publicat o fotografie in care tine in palma sa manuta fetitei. "Acum trei luni, pe vremea asta, eram cel mai fericit om din lume pentru ca se nastea fiica mea. Azi, Elena Carolina implineste 3 luni, iar eu sunt in continuare cel mai fericit", a comentat designerul.

Sonny Flame

Sursa foto: facebook.com

Sonny Flame, partenerul de scena al Andreei Balan, are de doua luni o fetita. Cantaretul a tinut sa stie toata lumea cat este de fericit, asa ca imediat dupa fericitul eveniment a postat si el o fotografie in care o tine in brate pe micuta lui.

Bodo

Sursa foto:spybews.ro

Bodo de la Proconsul si sotia sa, Loredana, au infiat in luna februarie doi copii. "Avem doi fratiori, doi baieti pe care ii iubim foarte mut si carora vrem sa le impartasim din dragostea pe care o avem la noi in casa. Prietenii au spus ca suntem curajosi, dar eu nu as pune pe seama curajului asta. Pur si simplu avem multa dragoste de oferit", a marturisti Bodo pentru Pro Tv.

Sursa foto: facebook.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare