Showbiz

#teo #showbiz #oana zavoranu #mugur mihaescu #vedete politica #Mihai Stuzu

Top 5 vedete care au dat scena pe politica. Tu le-ai vota?

Lumea politica pare tentanta pana si pentru cei obisnuiti deja in lumina reflectoarelor. Cantareti, prezentatori sau chiar actori au lasat, cel putin pentru o vreme, scena pentru a intra in culisele politicii. Iata cateva dintre vedetele care au cochetat cu platforme-program si campanii electorale.

1. Mihai Stuzu, Hi-Q



Solistul trupei Hi-Q a ajuns, in urma cu aproape doi ani, deputat. A fost o surpriza pentru multi alegerea lui, mai ales ca gurile rele nu prea ii dadeau vreo sansa.

"Mihai este un om ambitios, pentru care nu a existat ", scria pe blog colegul sau de trupa Florin Grozea. Si, chiar daca toata lumea se astepta ca odata cu intrarea lui Mihai in politica, trupa Hi-Q sa se destrame, nu a fost asa.

CITESTE SI:

Barbati sexy si priceputi la gatit. 5 vedete talentate in bucatarie

Vesti imbucuratoare despre starea lui Michael Schumacher

 
2. Cici, ex Sistem

 

 




Dupa ce vreme de 12 ani a fost unul dintre percutionistii trupei Sistem, Ciprian Mihai Rogojan, cunoscut drept Cici, a intrat in PDL si a ajuns in Senat.

"Nu ma asteptam sa imi placa asa mult", a declarat la scurt timp dupa alegerea sa ca senator. A luat o pauza de la muzica si are in plan proiecte legislative curajoase. In plus, vrea sa mearga mai departe in cariera politica, drept pentru care a decis sa candideze pentru un post de europarlamentar.

3. Oana Zavoranu



Scurta a fost viata de politician a Oanei Zavoranu. Scurta, dar tumultoasa, am putea spune. Pentru ca bruneta care a intrat in Partidul Romania Mare cu mare fast si a iesit din acelasi partid cu scandal, dar si cu un proces pentru insulta si difuzare de informatii mincinoase, intentat de fostul ei sef de partid, Corneliu Vadim Tudor.

4. Teo Trandafir



Si Teo Trandafir a trecut prin Parlament vreme de doi ani. Vedeta de televiziune a fost deputat PDL intre 2010 si 2012, insa cariera sa politica a fost curmata brusc de starea de sanatate. "Nu ma intereseaza sa mai intru in politica. Am fost acolo si n-am inteles nimic", a declarat Teo intr-un interviu.

5. Mugur Mihaescu



Mugur Mihaescu este una dintre figurile pe care putini si le-ar fi imaginat ca pot face casa buna cu politica. In 2011, actorul a ajuns presedintele Partidului Verde, apoi a candidat ca independent pentru Primaria Sectorului 5. Acum, insa, a devenit membru in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare