Showbiz

#andreea antonescu #loredana groza #showbiz #giulia anghelescu #vedete reinventate

Top 5 vedete care s-au reinventat. Cui crezi ca i-a priit schimbarea?

Le vedem la televizor sau pe scena si cu greu ne mai amintim cum aratau vedetele in urma cu 5, 10 sau 15 ani. Pentru unele, schimbarea a fost benefica, altora insa le-a adus mai mult critici din partea fanilor. Iata 5 celebritati care s-au reinventat.

Andreea Antonescu

Sursa foto: mtv.ro

Sursa foto: enational.ro

Ti-o mai amintesti pe Andreea cea roscata din trupa Andre? Copila rebela care canta "Lasa-ma, papa, la mare!" s-a transformat intr-o adevarata doamna. Nu mai e roscata, ci blonda si a renuntat la machiajul strident cu care se impusese pe scena in urma cu 15 ani. Andreea Antonescu este casatorita de mai multi ani si are o fetita in varsta de 3 ani. E mai sexy ca niciodata si promite sa revina cu noi proiecte muzicale.

CITESTE SI:

Ieri iubiti, azi dusmani de moarte! Cupluri celebre care se urasc

Femeile discrete din viata vedetelor, tinute departe de ochii presei. Pe care o preferi?

 

Giulia Anghelescu

Sursa foto: libertatea.ro

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Fosta solista a trupei DJ Project, Giulia Anghelescu este intr-o continua transformare. De la "fata rea" care era in urma cu cativa ani, Giulia s-a transformat intr-o femeie cocheta, cu coafuri si machiaje mult mai cuminti.

Loredana Groza



Sursa foto: protv.ro

Una dintre primele vedete din Romania care s-au nascut odata cu prabusirea comunismului este Loredana Groza. Diva si-a incercat norocul mai intai prin Italia, apoi a venit in tara, unde a jucat in cateva productii cinematografice. Insa in ultimii 20 de ani, Loredana a trecut printr-o multime de schimbari de look. Desi are 44 de ani, vedeta este plina de sex-appeal si in toate aparitiile publice face parada de trupul sau tras ca prin inel, motiv pentru care a si primit supranumele de Madonna Romaniei.

Miley Cirus

Sursa foto: mirror.co.uk

Sursa foto: urban.ro

Insa are si America partea ei atunci cand vine vorba despre vedete care s-au reinventat pur si simplu. Una dintre ele este Miley Cirus, care in ultimii ani a trecut printr-o schimbare radicala de look, dar si de atitudine. Ajunsa la adolescenta, tanara a vrut sa scape cu totul de imaginea Hannah Montana, personajul Disney pe care l-a interpretat in copilarie, si a adoptat o atitudine rebela, criticata de cele mai multe ori de public. Show-urile sale sunt de-a dreptul incendiare, artista socandu-si de multe ori fanii cu gesturi indecente. Ba chiar la un concert, Miley a fumat pe scena marijuana sub privirile a zeci de mii de fani.

Selena Gomez

Sursa foto: disneydreaming.com


Sursa foto: bellasugar.com

De la interpreta rolurilor din serialele Disney la diva sexy de acum pare sa fi fost un singur pas pentru Selena Gomez. Actrita a scapat de imaginea cuminte data de rolurile din copilarie, iar acum pozeaza intr-o tanara extrem de provocatoare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare