Showbiz

#angela gheorghiu #showbiz #andreea mantea #adelina pestritu #vedete intern #vedete geloase

Top 5 vedete care sufera de gelozie extrema

Multi pun gelozia pe seama iubirii nemarginite si considera ca ea este cea care condimenteaza o relatie de cuplu. Insa, atunci cand este dusa la extrem, nu face decat sa provoace suferinta. Iata 5 cupluri de vedete care au avut de suferit de pe urma exceselor cauzate de banuieli nefondate.

Speak, gelos pe Adelina?

Sursa foto: facebook.com

Nu au nici trei luni de cand impreuna si deja umbla vorba prin targ ca Speak ar cam fi gelos pe focoasa prezentatoare TV Adelina Pestritu. Potrivit cancan.ro, artistul a inceput sa fie posesiv si sa ii impuna iubitei sale anumite restrictii. Speak i-ar fi cerut Adelinei sa nu scoata o vorba prietenilor si - cu atat mai mult - presei, despre relatia lor si despre locurile in care isi petrec timpul liber. Jurnalistii de la Cancan spun ca Speak este cam gelos din fire si ca obisnuieste sa tina femeile din scurt.

CITESTE SI:

Vedetele, pro si contra "femeii cu barba". Declaratii incredibile!

Problemele se tin lant de Andreea Balan


Andreea Mantea, obsedata sa detina controlul

Sursa foto: unica.ro

Despre Andreea Mantea si Stefan Stan s-a vorbit la un moment dat ca se casatoresc. Insa relatia s-a terminat dupa cateva luni, se pare, din cauza Andreei, care, scrie click.ro, nu ii acorda niciun strop de libertate lui Stefan. Ii verifica toate intalnirile cu prietenii, il suna de nenumarate ori pe zi si statea cu ochii ca pe butelie pe contul de Facebook al artistului.

Gabi Cristea isi tine iubitul sub papuc

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Prezentatoarea de la Kanal D are o relatie cu Tavi Clonda, cantaretul mai tanar cu 5 ani decat ea. Gabi Cristea este foarte geloasa pe iubitul ei, care are o multime de admiratoare, scrie click.ro. De aceea, ea il urmeaza indeaproape la toate concertele, unde se asaza in primul rand, acolo unde isi gasesc de obicei locul si cele mai infocate dintre fane.

Angela Gheorghiu, invidioasa pe "fosta"


Sursa foto: realitatea.net

Soprana Angela Gheorghiu a avut o relatie vreme de un an cu cantaretul Cezar Ouatu. Insa se pare ca au ales sa se desparta intrucat Angela nu a mai suportat faptul ca artistul inca tinea legatura cu fosta sa iubita.

Dinu Maxer nu s-a putut trata de gelozie


Sursa foto: libertatea.ro

Sapte ani a durat relatia dintre Nicoleta Luciu si Dinu Maxer. Asta pana cand bruneta n-a mai suportat scenele de gelozie ale doctorului si a decis sa o rupa definitiv cu el. "Nu conta ce faceam sau ce as fi putut face, el era gelos si imi dadea o stare de nesiguranta", a declarat Nicoleta pentru wowbiz.ro.

De altfel, nici Deea, sotia lui Dinu Maxer, nu neaga ca artistul este gelos din fire. "Gelozia isi are locul ei, dar nu este exagerata pentru ca nu are motive", a declarat Deea.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare