Showbiz

#robert pattison #henry cavill #top barbati sexy #top glamour

Top cei mai sexy barbati din lume: Cine este pe primul loc

Editorii revistei britanice Glamour au desemnat cel mai sexy bărbat al anului 2013. Robert Pattinson a fost detronat, după ce a ocupat primul loc în acest top în ultimii patru ani, relateaza Mediafax.

Actorul Henry Cavill, care interpretează rolul lui Superman în "Man of Steel: Eroul", a fost desemnat cel mai sexy bărbat al anului 2013 de editorii revistei britanice Glamour, informează contactmusic.com. Actorul britanic, în vârstă de 30 de ani, l-a detronat astfel pe Robert Pattinson, starul din Saga: amurg, care a ocupat primul loc în top patru ani consecutiv, iar acum se situează pe poziţia secundă. 

Locul al treilea în Top 100 este ocupat de actorul australian din franciza "Jocurile foamei" Liam Hemsworth, care până de curând a avut o relaţie cu Miley Cyrus. Tom Hiddleston, interpretul lui Loki din seria "Thor", ocupă locul al patrulea, iar Benedict Cumberbatch se situează pe locul al cincilea.

În topul 100 al celor mai sexy bărbaţi mai figurează cântăreţii Justin Bieber şi Harry Styles, actorii Idris Elba, Ryan Gosling şi Channing Tatum, precum şi sportivii David Beckham şi Rafael Nadal, mai scrie Mediafax.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului