Showbiz

# tinuta elena basescu # dieta elena basescu # copii eba #eba

Transformarea Elenei Basescu. Cum arata dupa a doua nastere fiica presedintelui

Elena Basescu, fericita mama a doi copii, pare sa revina la silueta care a consacrat-o. Dar inca nu a rezolvat problema de atitudine fata de propria persoana, aparand in continuare in public neglijent imbracata, departe de stilul de model-politician care a consacrat-o.

Fiica fostului presedinte Traian Basescu are doi copii - Sofia Anais (2 ani) si Traian Jr (4 luni). Este de inteles ca ingrijirea lor ii mananca tot timpul, prin urmare aparitiile ei sunt tot mai neglijente. Astfel, daca a reusit sa scape in mare parte de kilogramele acumulate in sarcina, EBa nu reuseste sa scape si de... hainele putin prea lejere pentru statutul ei. 

Astfel, de curand, bruneta a fost din nou surprinsa de paparazzi, de data aceasta de la Wowbiz, la cumparaturi, in noapte, in pantaloni de trening si slapi. Aparitia ei surprinzatoare i-a uimit pe cei aflati in supermarketul unde EBa isi facea cumparaturile in graba.

De altfel, tot o tinuta lejera a adoptat si la botezul micutului Traian, din luna aprilie, cand a purtat o rochita inflorata si incaltaminte fara toc. In par a purtat flori si a fost o prezenta diafana.

Asortata si cocheta, micuta Anais a facut senzatie intr-o ochita cu acelasi imprimeu ca al mamei. De altfel cei doi copii au fost mereu o aparitie de senzatie, in special pe Facbook unde mama lor se mandreste si posteaza fotografii.  

Foto: wowbiz.ro, Facebook.com 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare