Showbiz

# restaurante de top bucuresti # masa gourmet #chef hadad # top restaurante

Unde mananca cei mai tari bucatari din Romania

Chefii de seama de la restaurantele cele mai apreciate din Capitala au marturisit pentru foodstory.ro care este locul unde au mancat cel mai bine. Si cum mancarea este doar parte din experienta culinara, veti vedea ca, in topul personal al fiecaruia, si-au facut loc si alte "ingrediente": atmosfera, servirea ireprosabila si diversitatea.

Chef Jakob Hausmann, Mica Elvetie: "Un restaurant autentic elvetian cu 1 stea Michelin, care se afla in partea de est  a Elvetiei, intr-o vale numita Monbielle, unde mancarea,  serviciile, atmosfera, privelistea, inclusiv drumul pana acolo intr-o trasura cu cai, a fost una din cele mai frumoase experiente culinare."

Amalia Consulea, restaurant Zexe: "Tour d’Argent. Patru persoane am platit pentru o cina 1100  de euro, dar a meritat cu prisosinta. Pot chiar sa spun ca nu a fost scump, data fiind calitatea mancarii, serviciul ireprosabil,ambianta rafinata si silueta catedralei Notre-Dame vazuta pe fereastra. Am luat menu-degustation canard, le grand menu Tour d’Argent, am baut sampanie, vin si la sfarsit cate un pahar de tuica (l’eau de vie), fiecare din anul nasterii sale."

Joseph Hadad, restaurant Joseph: ""Sunt doua restaurante care m-au cucerit total si as reveni oricand la ele. E vorba de restaurantul lui Alain Ducasse din Paris, Athenee Palace Hilton, si restaurantul lui Marc Haeberlin, “ L'auberge de L'ill, din Alsace, tot in Franta. "

Care este restaurantul tau preferat?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare