Showbiz

#sarcina pelinel # copil borcea # copil pelinel # divort borcea #valentina pelinel

Valentina Pelinel, atac dur la adresa rivalei Alina Borcea

Valentina Pelinel a incercat sa se tina departe de atacurile la adresa sa lansate de actuala sotie a lui Cristi Borcea care i-a transmis un mesaj clar: "Valentina, nu uita, eu sunt Alina Borcea, sotia lui Cristi Borcea". 

Fostul model se afla in prezent in Franta intr-o vacanta despre care spune ca a planuit-o cu mult timp inainte de a izbucni acest scandal in care se afla in prim plan. Inainte de a pleca a declarat intr-o emisiune televizata ca va lamuri si misterul tatalui bebelusului pe care il poarta, insa adevarul despre situatia sa il stiu deja familia si prietenii foarte apropiati. 

Alina Borcea insa nu a tratat problema cu discretia de care a dat dovada Mihaela Borcea, prima sotie a omului de afaceri, atunci cand Alina era in rolul amantei. Aceasta din urma a aparut la TV sub pretextul de a transmite un mesaj clar celei care ii ameninta casnicia: "Eu nu am sot de lasat!", a spus aceasta si, in alte ocazii, a atacat-o pe Valentina spunandu-i ca este "stearpa". 

In urma acestor atacuri, Valentina a facut astazi o postare pe pagina sa de Facebook, spunand ca "rautatea se naste din prostie". Desi nu face nicio referire la Alina Borcea, multi fani si nu numai considera ca acesta a fost un atac finut la adresa sotiei fostului dinamovist: 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare